Elly Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Еммм, нека да не се бъркаме в Божиите работи... Цитирай
Caruso Отговорено Юли 25, 2006 Автор Отговорено Юли 25, 2006 Айдеееееееееееее Презе... преп....прек... Абе са имах време и записвах въпросната песен с китарката на моя уникален МП3 възпроизвуждач-Креатив Муво Саунда ми е една идея по-назад от концерта на Роби Уилямс в Будапешта на който присъствах. Обаче па за сметка на тва е по добър от концертот на Ерик Клептън, на който също бях телом Парчето реших, че не е добре мноо да се променя щот хубавите работи са си хубави Айде честито! С пожелания за по-добър звук на другите участници Цитирай
Caruso Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) ^ Парчето е в пощата в Г-мейлот Редактирано Юли 26, 2006 от MDFk Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) ^Браво на Карузо Летвата бе високо поставена. Утре и аз ще се отчета. Хайде, колеги, дерзайте! Редактирано Юли 28, 2006 от MDFk Цитирай
Mike Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Още малко ми остана. Вдигайте летвата да има :green: . Скоро и аз ще се отчета . Цитирай
strange fruit Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 ще да рече "Старата песен на нов глас" Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) Ако не те кефи, не записвай Айде и аз се включвам скромно с два варианта. И двата са с фабрични ефекти на samplitude 8.01 На първи вариант съм използвал feedback delay, а на втория лек reverb. Нищо дрго не е пипано. edit: В гмайл са, лейбъл mandalay. Редактирано Юли 26, 2006 от Mandalay Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 (Редактирано) В интерес на истината днес поговорих с Caruso по ICQ, в началото поговорихме за пеене, после стана въпрос за диктофона му, с който е записвал, и за изкуството, и може би някъде го засегнах малко, но той започна да спори с мен, и да ме кара да правим състезание кой пее по-добре и такива неща. Всъщност целта ми беше да му кажа какво точно да работи, но той го прие много лично и стана голям спор. Каза още, че Васил Найденов не е никакъв майстор, и че може да го постави в малкия си джоб.(всъщност той ме "заплаши" че ще постне целия разговор, и ако иска може наистина да го направи ако иска.) Както и да е, май накрая се разбрахме. Все пак ще е добре да дойде на следващата караоке сбирка, каня го от името на всички. Не за да се състезаваме, а да си попеем. Сега по записите. Определено записа на Маndalay ми харесва повече. Това, което мога да кажа като съвет е към Caruso: да си смъкне песента с около 2-3 тона, и да я поупражнява малко, така че да пее по-свободно. Той спомена като проблем и това, че не може да я запише добре с диктофона си. Ако ми хареса как я изпее следвашият път, обещавам да го запиша(Стига да му се разкарва до вкъщи). Записа на Mandalay, според мен е страхотен, и пее много изразително, може би само леко дикцията още малко трябва да пипне. Аз ще я запиша тия дни(около 2 тона по-ниско) и ще я постна. Редактирано Юли 27, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 (Редактирано) Хайде, вече и моята версия е в гмейла. Записът е ужасен, в домашни условия правен, като почти нищо не разбирам от софтуера, а и с китайски микрофон за 40 кинта - толкова! Импровизираната вокална хармонизацията е в стил Бийч Бойз Редактирано Юли 27, 2006 от Polyphone Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 Ни съ яжти! Аз ще тресна тежкото си мнение по-натааа, щото сега съм занят. Ае, пейте бе, безделници!!! Цитирай
toshevski Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 Браво момчета! Записите са добри! Аз все още обмислям дали да някакъв запис... ама ше видим ако има и с какво да го запиша! :think: Цитирай
Caruso Отговорено Юли 28, 2006 Автор Отговорено Юли 28, 2006 (Редактирано) Браво момчета! Записите са добри! Аз все още обмислям дали да някакъв запис... ама ше видим ако има и с какво да го запиша! :think: Аз записвах с ей тая машина ако искаш щи я дам назаем Ето това Снимката беше твърде голяма за рамките на форума, за това я обръщам на линк. Ако намериш по-малка, пишеш ми ЛС с линка , и аз я вмъквам. Редактирано Юли 28, 2006 от MDFk Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 става ли някой да ми прати китарката записана, че нямам време да я вадя а ми се иска и аз да се включа. мейлът ми е в подписа.... Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 Смисъла на цялата работа е да запишеш каквото можеш както можеш или се бъркам? Същият отново е прав: Не се яжте, ами пейте! Ако темата ще се превърне в това " колко съм велик, но непризнат и как "оня бездарник" ми яде хляба".... айде нема нужда! @Evtim Djerekarov: благодря за хубавите думи, наистина имам доста работа по отношение на дикцията, работя по въпроса. Ще се радвам да чуя и твоя интерпретация на парчето. @in search of odd intelligence: Готово. Чакам и от теб добри резултати Цитирай
bulby Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 Днес си взех ново лампово преампче, тъй че съм навит и аз да се включа Ама не може ли тези, които сме по-скоро от отбора на Rolling Stones феновете , да участваме с нещо тяхно ("Angie", "Wild Horses", ала-бала...), 'щото на мен лично "Yesterday" не ми е най-любимото парче (виж "Let It Be" доста повече ми допада) Иначе досега колегите показват завидни умения ! Цитирай
Recommended Posts