Elly Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Браво бе, душо Рония, страхотна си просто!!! Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Що ми излизат само няколко секунди?...Готина импровизация Цитирай
Misunderstood Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Ronia Polyphone Още веднъж и на двамата Красиви гласове.....страхотни импровизации....... Напълнихте ми душата преди сън. Лека нощ........и дано утре, когато се събудя певците като вас в форума станат поне сто пъти повече Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Ronia Polyphone Още веднъж и на двамата Красиви гласове.....страхотни импровизации....... Напълнихте ми душата преди сън. Лека нощ........и дано утре, когато се събудя певците като вас в форума станат поне сто пъти повече Misunderstood, благозаря ти за изказването, много съм поласкан! Ако наистина във форума певците вземем та се умножим, правя хор! :green: :green: Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Браво, Рони Много свежо, а тембъра на гласа ти ме пълни от всякъде! Цитирай
LOE Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Защо точно на тази ? Ако ще е баладка на Стоун Соур, по-добре да е "Bother" Според мен последната песен от новия албум е най-добрата им балада, но на нея пее в 2 октави, а не всички гласове звучат добре на октава разстояние от естествения си глас. Ама като гледам няма интерес... форума е леко соц ориентиран Цитирай
bulby Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 но на нея пее в 2 октави Всъщност, ако трябва да бъдем максимално точни - една октава и една квинта (октава и 3,5 тона). От D# на малка до A# на първа , като най-високия тон (последния в песента) го взима на раздран миксет. Знам, че е малко тъпо да засичаме кой точно от къде до къде пее, ама просто ми стана интересно като каза 2 октави П.С. Иначе за соц-ориентираността май си прав донякъде :green: Цитирай
ronia Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Вие двамката май трябваше да си отворите нова тема? Цитирай
LOE Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 (Редактирано) Angermeans - втория куплет пее същите тонове като в първия, само че една октава по високо. Поне според моите разбирания пее в 2 октави, вярно е че са по 3 тона на октава, но песента е такава. ronia - едва ли бийтълс са единственото нещо което може да се пее, не знам защо всички са решили така... айде спирам с офтопика Редактирано Септември 8, 2006 от LOE Цитирай
alis Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 БРАВО ronia ,много ми хареса твоето изпълнение Имаш хубав тембър!!! Цитирай
brysnaria Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 (Редактирано) Ами аз се записах набързо понеже след 5 минути трябва да ходя на работа.. 1-вото ми изпяване на тая песен , даже текста обърках ама фън да имаМале ,като си го чух може на някакъв death метъл да стане с подходящ фон Някой беше ъплоаднал китарката 10х за което. има го в гмаил. П.С.не ми се смейте, като се прибера ще го изпея сериозно! Редактирано Септември 8, 2006 от brysnaria Цитирай
Caruso Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Защо точно на тази ? Ако ще е баладка на Стоун Соур, по-добре да е "Bother" Според мен последната песен от новия албум е най-добрата им балада, но на нея пее в 2 октави, а не всички гласове звучат добре на октава разстояние от естествения си глас. Ама като гледам няма интерес... форума е леко соц ориентиран Айде дай да пеем квот кажеш кат си толко отворен Дай инструментала на парчето и скачеам от ултра лево в крайно десно. После ако искаш и по някоя канцонета мое да изпееме. Навитак? Цитирай
LOE Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 за инструментала ще се погрижа уикенда ако ми остане време, за другото първо трябва да асимилирам за какво точно ми говориш Цитирай
alis Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Ами аз се записах набързо понеже след 5 минути трябва да ходя на работа.. 1-вото ми изпяване на тая песен , даже текста обърках ама фън да имаМале ,като си го чух може на някакъв death метъл да стане с подходящ фонНякой беше ъплоаднал китарката 10х за което. има го в гмаил. П.С.не ми се смейте, като се прибера ще го изпея сериозно! Ти направо ме развесели с твоето изпълнение Цитирай
brysnaria Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 (Редактирано) Готова е новата версия на новия Дет-метъл ремикс Сега някой ако изсвири някакви по тежки китарки и сме готови за МТV В гмаил. Редактирано Септември 9, 2006 от brysnaria Цитирай
Recommended Posts