CorvusCorax Публикувано Юли 13, 2006 Публикувано Юли 13, 2006 Миоля, препоръчайте ми добър УНГ-лекар в София, проблема е сериозен и изисква спешна намеса... Цитирай
ronia Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 Отговарям ти с ужасно неудоволствие и се надявам, че преувеличаваш Един много добър УНГ специалист е д-р Игнатов (навремето беше в Торакс, сега не знам дали още е там). Цитирай
alis Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 ИСУЛ е специализирана болница само за УНГ .Там всички са специалисти.Там са и най добрите фониатри (ако проблема е в гласните връзки потърси Камелия Янкова) Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 (Редактирано) ИСУЛ. Редактирано Юли 13, 2006 от sa6tiat Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Миоля, препоръчайте ми добър УНГ-лекар в София, проблема е сериозен и изисква спешна намеса... ако ти нужна е намесата на д-р Хапчев, значи още поначало май не си внимавал... Цитирай
Juliex Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Ако не си намериш лекар, обади се, баща ми е добър специалист и работи с най-добрия УНГ специалист в БГ- проф. Едрев Надявам се не е нещо мнооого сериозно :think: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 14, 2006 Автор Отговорено Юли 14, 2006 Благодаря за всички, помощта ви беше неоценима и огромна... Утре ще ходя при доктор в ИСУЛ, защото мама вече ме е записала. Надявам се наистина да преувеличавам, но както вече на няколко от вас казах - и самолет да ме прегази, пак ще се оправя и ще продължа да пея! Отново благодаря на всички! Цитирай
toshevski Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 (Редактирано) Пиле, как е гласеца? Надявам се да си се оправил и да можеш да гра... кхъм, кхъм, да пееш! Редактирано Юли 18, 2006 от toshevski Цитирай
Benny Exclusive Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Пиле, как е гласеца? Надявам се да си се оправил и да можеш да гра... кхъм, кхъм, да пееш! Да гра... Айде, айде, издаде се Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 19, 2006 Автор Отговорено Юли 19, 2006 Гласеца е горе-долу... Повече долу (пея некви ниски песни сега, затова). А иначе, оказа се не каквото мислех, не чак дотам сериозно. Усложнен хроничен тонзилит, искат да ми правят тонзилектомия, но аз мисля да откажа и да се лекувам с няккви бабешки средства. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Пази сливиците, докато.. не те уморат от ангини. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 21, 2006 Автор Отговорено Юли 21, 2006 Ами то това стана всъщност: недолекувани ангини, прерастнали в хроничен тонзилит, стигнал до храчене на кръв (сорка за риалити звученето, но е така). В момента това, което ме мъчи е дали ако ми отстранят сливиците няма да ми се претакова гласа, какви са опасностите? Цитирай
ronia Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Сигурно са ти казали вече, че нищо няма да ти се претакова, ако си спазиш възстановителните процедури и не бързаш да грачиш Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 11, 2006 Автор Отговорено Септември 11, 2006 Казаха го. И май се оказаха прави, макар че не изчаках да се възстановя съвсем. Но вече съм доста по-добре. Цитирай
мейдънчето ^^^ Отговорено Ноември 25, 2011 Отговорено Ноември 25, 2011 Ако още ти трябва, потърси д-р Митева в Първа градска. Работи и в някаква частна клиника, но не знам коя. От раждането ми насам имам сериозни проблеми с ушите и тя винаги ме е оправяла, веднъж спаси живота на майка ми. Вече 18 години разчитам изцяло на нея И още един съвет - недей да ходиш в Исул :Д Цитирай
Recommended Posts