richi Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 Каква безжична система за китара бихте предложили? Някой ако има опит с някоя от тези марки AKG, SHURE, JTS моля да сподели впечатления. Изкривявания, шум, прекъсвания, орязване на звука по отношение на честоти и други...От това което виждам като цена по нета най-приемлив е варианта на JTS, но нямам инфо за тях. За AKG съм чувал добри неща, но...работят на една честота. SHURE добре, но там пък има наблюдения, че високите липсват и т.н. Ще се радвам ако споделите впечатления от реални ситуации или някоя тънкост при използването на системите. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 Не знам за каква цена говорим но ако имаш възможност си вземи Line6 Relay 30 или по-висока. Аз съм с 30-ка и съм супер доволен. Някъде в раздел Семпли бях правил сравнение на тази система с някой кабели - виж, чуй, прецени. Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 Даже в момента се продава такава в базара. Цитирай
Acei Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 определено Line 6 Relay G30 или 50 или 90 дигитална система без проблеми, че даже са сложили симулатори на кабели а тая дето се продава е моята с огромна буца на сърцето я обявих. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 ^ Не че нещо ама цената му е като на чисто ново. Цитирай
Acei Отговорено Ноември 13, 2012 Отговорено Ноември 13, 2012 то е чисто ново, даже оригиналните батерии за трансмитера още са живи Цитирай
Recommended Posts