synchu Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) ...и като цяло не ми е ясно, защо трябва да се заяждаш с някой, който не познаваш???? Това за мен остана загадка? айде със здраве и наздраве и да го приемаш и да не го приемаш аз така или иначе писах каквото имах да пиша и не смятам да навлизам за 9182423-ти път в този спор - кой, къде, какво, защо и как, който за 10-15 години откак има музикални форуми из нет-а имам чувството, че никога няма да приключи...ма карай де, хора сме - от това е - и да искаме и да не искаме ... Редактирано Януари 23, 2006 от synchu Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Никой не каза струва ли си Reverb-a за 40 кинта отгоре на Fender FM 15R или не... Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Никой не каза струва ли си Reverb-a за 40 кинта отгоре на Fender FM 15R или не... струва си Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 И аз така си мисля, просто ми се щеше да го чуя и от някой друг. Цитирай
didopeshev Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Аз съм със Fender Bassman 10. Звука поне за мене е страхотен. По принцип е комбо, но човека който ми го подари го даде разделен главата от говорителите : http://www.scolopendra.it/foto/a6244.jpg http://www.scolopendra.it/foto/a6244.jpg Да питам някой знае ли кой може да ми претапицира усилвателя и горе долу някви цени.Не че ми е наложително ама се интересувам Цитирай
TONY Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 В момента използвам един Маршал JTM615, и Dynacord Reference 1000 и двата изцяло лампови. Сьнчо - утепа рибата с тоя сетьп само да не кажеш че ползваш всичко едновременно? и снимай така че да се види маршала! Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Никой не каза струва ли си Reverb-a за 40 кинта отгоре на Fender FM 15R или не... Вземиси по-добре 25-цата! Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Изключително съм доволен от новия ми Brand X - X25R! Препоръчвам! Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Значи разликата между 15G и 15R на Frontman-a е само reverb-a така ли?(който незнае пита за да се научи) Цитирай
TONY Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 да това е единствената разлика И ЗАДЬЛЗИТЕЛНО СИ ВЗЕМИ С РИВЬРБ ако е пружинен - което може да видиш отзад на кубето или да питаш продавача може и да ги сравниш 2те кубета - за да се убедиш че с ривьрб е по гот хехе - пиша - ривьрб - да си проличи че от уроците по английски има файда(в момента сьм на курс) Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 хехе ми явно има файда мерси, да ти кажа силно се съмнявам, че ще има и 2-та вида в шуменския технополис ама има само 1 начин да разбера Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Аз ги слушах и двете, с ривърб е много по-яко и си го взех него. Дано да го има и в Шумен... Цитирай
Queroth Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 ами и аз да се изкажа на ко свиря в момента на няква обикновена мизерна колонка а иначе , но в момента на поправка една Вермона съживих колоната и усилвателя и е 80w нямам тъпрение да дойде да му чуя гласеца вече иначе съм чувал едно Банд Х кубенце 15 ват-а .. звучи гадно и едно Берингер и то не ми хареса и един Фендер 100 вата мисля че за бас се води но го чух на соло китара и определено ми хареса като звук а сега в репетиционата намерих един фендер същия като горния дето казвам ама май е яко изгорял .. Цитирай
mmanson Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 не съм много навътре с материала но нали и амповете също играят ролята на ефекти ? щот китариста на оффспринг ( нобълс ) , казва че свири без ефект само с АМП ... та питам , АМП-овете изкривявт ли звука като ефект? Цитирай
Recommended Posts