Jump to content
Българският форум за музиканти

Пуджи Бел в ТВ Черно море - какво да го питам?


Recommended Posts

Здравейте, колеги-барабанчици. Утре - 19.10- ще имам честта да интервюирам тоя звяр наживо в рамките на сутрешния блок на ТВ Черно море от 9:00. И понеже не искам да го питам стандартните тъпотии, дайте идеи за свежи въпроси. Запознат съм с био- и дискографията му, но не съм барабанист и не познавам в подробности тъмните дебри на това загадъчно изкуство, както и ранимата душевност на този вид творци:) Ще съм ви благодарен. В студиото ще дойдат и Уа Тони Рикев и Маги Алексиева. Интервюто можете да гледате тук утре след 9:00 сутринта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кои негови качества са се оказали най-важни за превръщането му в професионален барабанист и кои от тях са му дали предимство спрямо "конкурентите" му.

Какви съвети би дал на напредналите барабанисти, за да достигнат неговото ниво.

И един за майтапа (ако решиш) - какви са му бъдещите творчески планове. Сигурно ще се пукне от смях на такъв въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичът е много готин, общуването с него носи много. За съжаление няма къде да се гледа, освен повторението на предаването на същия линк от 1 след полунощ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го в Хоризонт (Варна) с бандата му . Много , много добри. Жалко , че по голямата част публиката беше леко незаинтересована и по скоро музиката им беше за фон на сладки лафчета:) Иначе местните музиканти , имаха възможност да си по сверят часовника , който май не тиктака много в Такт :slap: , но и сред тях интереса явно е доста слаб :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да го кача, съжалявам. Но в мрежата намерих лесно други негови интервюта за Бг медии. Това, което успях да му изкопча е съвет, и то доста практичен, към младите барабанчици и въобще музиканти - да не гледат уроци в тубата, а да слушат музика и да използват въображението си. А, и че предпочита кленови соло барабанчета пред метални:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.