psych Публикувано Юли 7, 2006 Публикувано Юли 7, 2006 (Редактирано) Здравейте Издирвам нотите на "Малка прелюдия в ре минор" на Бах. Ако някой може и има желание да помогне да заповяда. Редактирано Юли 7, 2006 от psych Цитирай
fracture Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 (Редактирано) Здравей, глей ся, не съм запознат с творчеството на Бах, но тука имам едни pdf с ноти, в съдържанието пише "Sechs Praludien und Fugen Zweite Folge, 7-12" а в неговото под съдържание пише "e-mol, d-mol, F-dur, G-dur, g-mol" и после се "наблъскани" Praludium und Fuge от VII до XII - това ли ти трябва Редактирано Юли 8, 2006 от fracture Цитирай
Rising_Force Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 Здравей, глей ся, не съм запознат с творчеството на Бах, но тука имам едни pdf с ноти, в съдържанието пише "Sechs Praludien und Fugen Zweite Folge, 7-12" а в неговото под съдържание пише "e-mol, d-mol, F-dur, G-dur, g-mol" и после се "наблъскани" Praludium und Fuge от VII до XII - това ли ти трябва На мен определено ми трябва!!! Цитирай
Dushmanina Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Ааа, човек, дай го тоя файл, бря! Цитирай
fracture Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 басси къв съм заплес, сега - начи файла е големичък 29МВ, как да го предоставя за ползване :think: Цитирай
TerminalFrost Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Аз имам J.S. Bach for Electric Guitar, така че ако някой се интересува, да ми пише ЛС, за да му пратя pdf-a. Цитирай
fracture Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 ами даи го на 4асти то и това е решение, но ще станат прекалено много части, друг вариант - с някоя програмка за шерване на файлове или да се направи някъв лог на някой free сайт - давайте акъл как ви е по-удобно Цитирай
evans Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Отиваш в народната библиотека,качваш се в музикалният отдел,там 100% има това което търсиш . Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Аз имам J.S. Bach for Electric Guitar, така че ако някой се интересува, да ми пише ЛС, за да му пратя pdf-a. Аз пък имам Joaquin De Pres - Bach for Bass Ако на някой му трябва да се обади Цитирай
olygofren Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 (Редактирано) Ако е същата прелюдия, която мисля, има я в седма школа за напреднали по една система (дали не беше "Аз уча китара"?) с 8 школи за начинаещи и 8 за напреднали. Едни такива бозави омачкани книжки голям формат, може би в муз. книжарница ги има. Аз си мисля за една такава (това й е първия такт по памет, не помня точно пръстовката): ||--------5-----------------| ||------6--6---6------------| ||----7------7---7---7---7--| ||--0--------------7---3----| ||--------------------------| ||--------------------------| Редактирано Октомври 16, 2006 от olygofren Цитирай
fracture Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Аз имам J.S. Bach for Electric Guitar, така че ако някой се интересува, да ми пише ЛС, за да му пратя pdf-a. Аз пък имам Joaquin De Pres - Bach for Bass Ако на някой му трябва да се обади аз имам интерес - в какъв формат е Цитирай
Recommended Posts