musicman Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Както са казали хората ако си купиш нещо и не се похвалиш - все едно не си си го купил По аналогия с другите раздели редно е и тук да има аналог на "фукня"-та Ето започвам с какво се сдобих днес: ALESIS IO DOCK 1 Цитирай
джани Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 Честито !! Добра работа върши! Цитирай
RaverWild Отговорено Октомври 22, 2012 Отговорено Октомври 22, 2012 Ето започвам с какво се сдобих днес: ALESIS IO DOCK Честито и от мен! Остава да кажеш и как е. За айПад много неща взеха да правят. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 22, 2012 Автор Отговорено Октомври 22, 2012 Супер е, имах леки притеснения обаче е чук! Има всички необходими ( за мен ) входове и изходи, освен това зарежда и пада. Само дето не може да се синхронизира през него, ама ако е за нещо дребно може да си пуснеш WIFI синхронизацията. Цитирай
RaverWild Отговорено Декември 7, 2012 Отговорено Декември 7, 2012 Тая тема ако се пинне ще е по-добре че я как върви надолу бавно и сигурно като Гръцка икономика и ще изчезне по някое време Цитирай
musicman Отговорено Февруари 25, 2013 Автор Отговорено Февруари 25, 2013 Чакайте да се похваля с още 2 неща: 1 Цитирай
bmo Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 На лаптоп с какви параметри ги свързваш тези джаджи? Цитирай
RaverWild Отговорено Февруари 26, 2013 Отговорено Февруари 26, 2013 Чакайте да се похваля с още 2 неща: Здраво фен на АКАИ а? Честито, със здраве да ги ползваш! Мойта фукня ще дойде със закъснение, че охакахме почти всичко налично, взехме си една 2013 Мазда 3 седан с климатик и автоматик на изплащане и нов фотоапарат Nikon D7000 дето глътна парите предвидени за музикални неща. Ама си е голяма мания предвид че досегашния ни беше 5-годишна самоснимачка Сони. Не че не се изфуках и аз де Цитирай
musicman Отговорено Февруари 28, 2013 Автор Отговорено Февруари 28, 2013 ^^ Това е MacBook Air late 2010, Core 2 Duo, 4 GB RAM, 128 SSD ^ Не, това са двете единствени неща на АКАЙ, които имам. Но започвам да ги харесвам де ... Цитирай
bmo Отговорено Февруари 28, 2013 Отговорено Февруари 28, 2013 Явно аз толкова разбирам, но не мога да вникна какво прави точно Епълските лаптопи препоръчителни за музика. Пробвал съм да сложа Ableton Live на VAIO, не е много удачно. Цитирай
musicman Отговорено Март 17, 2013 Автор Отговорено Март 17, 2013 ^ Като му свикнеш е супер. В смисъл всеки си е навикнал на някакви неща и преминаването към друг тип работа налага малко промени. Аз примерно бях свикнал през iPad-а да контролирам клиповете и сега се наложи дисциплинирано да редя барабаните на първи трак, басът на втори и т.н. за да може да знаеш кой фейдър за какво ти е. Иначе трябва да гледаш в екрана. Цитирай
BASSSKO Отговорено Януари 30, 2014 Отговорено Януари 30, 2014 Момци, след като се сдобих с Akai APC 40, чувствам се длъжен да споделя с вас един DJ темплейт за Ableton live 9. Два дека, сайдчейн канал, EQ за всеки "дек", "eight knob" на всеки канал, 5 канала за ефекти, за капак озон за "масъринг" на живо. Приемам всякакви критики и предложения https://www.facebook.com/vmjbulgaria/app_208195102528120 Цитирай
Recommended Posts