rockajiqta Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 дървото...брадвата?има ли изобщо нещо вадено от тях? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 2, 2007 Автор Отговорено Юли 2, 2007 Вадят се за минути ... чак таб ли ти трябва Цитирай
PAIN Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Здравейте всички. много ми харесва темата за българските парчета - евала пичове, та значи имам няколко предложения, понеже съм неук и не мога да си ги извадя сам, та ако на някой му се занимава предложенията ми са за Тангра-дон кихот, Сигнал - сбогом; да те жадувам, Импулс - ако ти си отидеш за миг. Благодаря на всички които са се занимавали да вадят другите песни във форума-страхотна колекция. Поздрави Цитирай
david nakov Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Metalix, ти хубаво си направил,че си сложил оригиналните акорди от обложката на албума ,ама още по хубаво щеше да ако беше направил китарата с полутон надолу за да са в една тоналност със солото иначе поотделно ако се слушат са добре . А иначе идеята е супер и аз ако имам време някога ще направя таб на някое парче . Цитирай
Kmaster Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Metalix, ти хубаво си направил,че си сложил оригиналните акорди от обложката на албума ,ама още по хубаво щеше да ако беше направил китарата с полутон надолу за да са в една тоналност със солото иначе поотделно ако се слушат са добре . А иначе идеята е супер и аз ако имам време някога ще направя таб на някое парче . С две ръце глас за Сбогом, и Да Те Жадувам Цитирай
PAIN Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 (Редактирано) Да те жадувам вече я има пусната - благодарности на killer и Evtim Djerekarov. Редактирано Септември 24, 2007 от PAIN Цитирай
Kmaster Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 (Редактирано) Да те жадувам вече я има пусната - благодарности на killer и Evtim Djerekarov. GP Таб ли? Къде? Едит: Защо немога да отворя никой от тези табове? Всичките ми ги зарежда ГП, но никой не върви. Давам "плей", зелената черта тръгва по нотите, но звук никакъв не излиза. Версията ми е 5.2 със РСЕ. Кажете от какво може да е и как да го оправя плс. Редактирано Септември 24, 2007 от Kmaster Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 elmaz i styklo versiq 3 Добавил съм бас към песента..правих го към 2 часа...но поне най-накрая разбрах как се пише музика на гитарпро-то. Не съм сигурен за всички части, защото съм го слушал основно на гсм..но и така звучи горе-долу добре. Има и малко импровизации, но само за цвят -надявам се, че не съм развалил песента прекалено много.. Забележка: солото, забелязах, че е написано според записа т.е. в друга настройка...та съм нагодил баса и ритъм китарата към солото, за да звучи както трябва. Поздрави, приемам всякаква критика!!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Добра работа Само че остава да си довърша мизериите по солата и ще стане. И едни барабанки трябва да понапиша ... Цитирай
Kmaster Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Да те жадувам вече я има пусната - благодарности на killer и Evtim Djerekarov. GP Таб ли? Къде? Едит: Защо немога да отворя никой от тези табове? Всичките ми ги зарежда ГП, но никой не върви. Давам "плей", зелената черта тръгва по нотите, но звук никакъв не излиза. Версията ми е 5.2 със РСЕ. Кажете от какво може да е и как да го оправя плс. Някой ще помогне ли плс. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Първо махни RSE . Второ си виж кое устройство ти е избрано за изход в настройките . Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Аз съм имал същия проблем - работи си програмата перфектно и един ден просто су пускам нещо и излиза без звук, аз го реинсталирах и така се оправи - иначе това беше на гп4 от 5-ицата нямам оплаквания. Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 (Редактирано) Elmaz i styklo versiq 4 Добавил съм липсващите части на солото. Освен това съм променил и съществуващото соло на места - @Lord Of Darkness Надявам се, че няма да ме убиеш заради това Почва да заприличва на нещо горе-долу. Някой дръмър да композира и барабаните и е готово. п.п. вече мисля, че си оползотворих ваканцията. Редактирано Октомври 23, 2007 от valkyr-qsal Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 Супер пич сега почвам барабаните пс. @valkyr-qsal - пиши едно лично на musicman , ако смяташ да табваш още , да можеш да качваш през форума , че с тея външни сървъри е супер та*шак Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 ок, братле. Отначало пробвах от датата да кача таба, но нещо не се получи - та затова... Ше можеш ли само да направиш ъпдейт на новите версии на таболатурите в наличие? Готовите може да ги качим в ultimate-guitar, че там почти няма бг табс. Цитирай
Recommended Posts