bluelemon Публикувано Октомври 10, 2012 Публикувано Октомври 10, 2012 (Редактирано) Ами пробвах се да запиша нещо снощи. Доста относително е да се записват семпли, защото всеки си свири на неговия гиър и със звука който го кефи, но все пак. Рига е squier telecaster '97 със dimarzio chopper T и dimarzio HS-2 (само не едно място се чува в началото). DIY Ibanez TS само volume без драйв. Egnater tweaker - атенюатор - guitar link - лаптоп - reaper (един трак със кабинет симулация и импулс). Определено повече ми харесва как звучи през кабинета, но нямам микрофон да го запиша. Така и не разбрах как се ембедва плейъра, някой ако ме светне http://soundcloud.com/bluelemon/dimarzio-chopper-t-hs2 Редактирано Октомври 10, 2012 от bluelemon 1 Цитирай
synchu Отговорено Октомври 10, 2012 Отговорено Октомври 10, 2012 Моля. Абе чудя се откъде тоз интерес към Чопър Ти - видях ти другия ъплоад в Саундклауд - ясно ми е вече Много ми харесва този адаптер определено и има защо. И с други китари и усилватели си звучи. Аз бих чул запис включително с телефон, но да е с микрофон. Сложих едно откъсче в Авторска, в което едната китара (бекинг ако може така да се каже) е Чопъра + предния Фендърски липстик - за разнообразие и чуване на друг тип звук. Цитирай
Recommended Posts