7thString Отговорено Ноември 3, 2012 Отговорено Ноември 3, 2012 Мога да дам един съвет, който при мен досега е работил - като се чудя дали да купувам нещо, сядам с една чаша уиски и изчитам на един дъх къде що хора питат за разни проблеми възникнали с дивайса - съпорт форумите на производителя, директно търся нещата които ме интересуват - примерно latency problem windows - и ако 2-3 страници проблеми ми излязат и то без решения, работата е ясна С малко проучаване става работа, а и това, че един човек тук ти каже, че при него има или няма проблем, няма никаква стойност като статистика и дали ще изтеглиш късата клечка Цитирай
aarab Отговорено Ноември 3, 2012 Отговорено Ноември 3, 2012 И аз така правя по принцип, но както каза Mairomaster , откъде да знаем дали хората с проблеми правят разлика между USB 1.1 , USB 2.0 портовете, дали знаят какво е буфера и за какво служи, дали знаят как да си направят компа за да работи по-добре за музика, дали знаят изобщо за какво става дума, защото съм чел един тон мнения: Имам латенция - помощ... и после се оказва(след 4 страници обяснения), че човека има ултрастара кошница за компютър, хакнал един интерфейс и си мисли, че разлика между него и Abbey Road Studio няма да има.. че на всичкото отгоре възмутен от съпорта и т.н.... Затова по-добре д апитам някой, който знам, че разбира нещата Интерфейса и Уина са едни и същи, компютрите предполагам ще са подобни и така Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 7, 2012 Отговорено Ноември 7, 2012 Ще се постарая да я свърша тази работа и ще пиша пак. Цитирай
aarab Отговорено Ноември 7, 2012 Отговорено Ноември 7, 2012 Мерси, ако идваш към морето звънкай обезателно - бири, цаца Цитирай
Recommended Posts