Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ти мислиш, че аз се дера?!? Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ти мислиш, че аз се дера?!? с бирите както казах всичко е ясно........ тва не съм го измислил аз студеното влияе даже доста повече отколкото газираното най-вече тембъра отива на кино същото се получава като ходиш 30 мин на вън при-10градуса Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 абе вие нещо се вманиачихте не е ли при всеки различно?!?стига глупости :stop: Цитирай
IvanDTr Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) студеното влияе даже доста повече отколкото газираното най-вече тембъра отива на кино същото се получава като ходиш 30 мин на вън при-10градуса Влияе как да не влияе! Най-много да ти се спаружи пи*ето и после да чакаш да подпикнеш за да си го намериш! Редактирано Февруари 3, 2005 от IvanDTr Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) о.к. ама тва си остава в кръга на шегата! Редактирано Февруари 3, 2005 от Topsun Цитирай
IvanDTr Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) Да разбира се!!! @Topsun Що се криеш? Покажи се да те гледаме! Няма нищо страшно! Редактирано Февруари 3, 2005 от IvanDTr Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Когато имаш налепчета по гърлото(често срещано явление) това ти помага да се сегментират и да се оформят на (исфиня'а'йте за думата)храчка и да я изкашляш.И гласът ти става кристален.А газираното пречи - да,но когато е кола,фанта и прочие химии.Бирата(истинската,а не тази с добавките за пенливост и прочие глупотевини) дори успокоява.Ти ми говориш за нежни простиващи гърленца,изложени на зимни виелици.Аз ти говоря за локално обезболяващо,при малко по-други случаи и при умора от продължително пеене.А и...Хм...На раздразнено(ожулено или ударено леко място) слагаш лед или поне го подлагаш под студена вода,за да не се образува хематом,нали?Това е същото.От много пеене се получава приток на повече кръв в гласовия апарат и дори се пукат и капиляри(както и при кашлца).Студеното "отдръпва" кръвта от там,и потиска зараждащите се пак там нервни дразнения подаващи сигнал до мозъка,който им връща команда "Кашляй!" или команда "Пресипни,за да се сети да спре да пее.".Толкова е просто - биология... Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 абе вие нещо се вманиачихте не е ли при всеки различно?!?стига глупости :stop: Колкото при китаристи на които са им замръзнали ръцете е различно толкова и при пеенето!!! :guitar: Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Когато имаш налепчета по гърлото(често срещано явление) това ти помага да се сегментират и да се оформят на (исфиня'а'йте за думата)храчка и да я изкашляш.И гласът ти става кристален.А газираното пречи - да,но когато е кола,фанта и прочие химии.Бирата(истинската,а не тази с добавките за пенливост и прочие глупотевини) дори успокоява.Ти ми говориш за нежни простиващи гърленца,изложени на зимни виелици.Аз ти говоря за локално обезболяващо,при малко по-други случаи и при умора от продължително пеене.А и...Хм...На раздразнено(ожулено или ударено леко място) слагаш лед или поне го подлагаш под студена вода,за да не се образува хематом,нали?Това е същото.От много пеене се получава приток на повече кръв в гласовия апарат и дори се пукат и капиляри(както и при кашлца).Студеното "отдръпва" кръвта от там,и потиска зараждащите се пак там нервни дразнения подаващи сигнал до мозъка,който им връща команда "Кашляй!" или команда "Пресипни,за да се сети да спре да пее.".Толкова е просто - биология... Да просто си е от всякъде като видиш устройството на гласовите гънки и механизма на фониране!!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Чете ли изобщо?Или просто цитира и лепна едно изречение отдолу? Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Чете ли изобщо?Или просто цитира и лепна едно изречение отдолу? ДАЛИ ЧЕТЕ :think: Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 'Щото все нещо щеше да ти улезне у главицата,ако беше... Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 НАМЕРИХ ОБЯСНЕНИЕ!!! ЯВНО НЕ НА ПРАЗНО СИ СЕ КРЯСТИЛА СНЕЖАНКА ЕМИ ТО В НАУКАТА ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧИНЕ!!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 И-хи-хи!!!Почти,само дето не пледирам баш за това Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 И-хи-хи!!!Почти,само дето не пледирам баш за това ТФА НИ ГУ РАЗБРАХ Цитирай
Recommended Posts