Burton Публикувано Октомври 8, 2012 Публикувано Октомври 8, 2012 С радост ви представяме новия видеоклип на Ювиги "Злите езици". Анимацията към него е създадена от Даниел Комбаков, а цялостната продукция е дело на групата. Песента "Злите езици" е част от предстоящия втори албум на бандата "От първо лице", който ще излезе официално на 10 ноември тази година. 6 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Октомври 8, 2012 Отговорено Октомври 8, 2012 Аз като се замисля, Ювиги винаги е била банда, която е катализирала по един или друг начин моето лично развитие - и като музикант, и кат' човек. Радвам се, че все повече проличава защо. За себе си бих отбелязал тук доста по-сериозният тупаник в корема от саунда и все по-добрата фабрика за вокали. Другото е по подразбиране от както ви познавам, момчета - има няма колко, Пачо? Двайсе? Аре, че за малко шех да кръстя дъщерята на вас. 'Баси! Ще чакаме промото да заковеме тия наш'те тикви отровни - да има за к'во да се развържат пак злите езици :metalist: Цитирай
anomandrus Отговорено Октомври 8, 2012 Отговорено Октомври 8, 2012 Видеото радва много! Страхотно е, момчета! Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 8, 2012 Отговорено Октомври 8, 2012 Готино парче. Не ви следя отблизо, но има израстване - всеки следващ запис, който слушам ми допада все повече. 1 Цитирай
pepito Отговорено Октомври 8, 2012 Отговорено Октомври 8, 2012 За пореден път сте направили страхотна песен и клип. Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Много е гот, гледах го днес във фейс-а . Запомнящо се! Цитирай
TONY Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Заслужавате едно голямо БРАВО! Май това е най-доброто, което съм чувал от Вас. ( ето повод да Ви преслушам парчетата) Ако Ви бях продуцент, щях да Ви обърна внимание на две неща. Задължителна промяна/или изхвърляне/ на началната мелодия на клавира, в първите 30 секунди. Много е детска. Китарното соло е изсвирено ок. Първата част е по-добра от втората. Която започва с едни триоли и върви много схематично. Бих накарал китариста да измисли нещо още по-добро (3:32 -3;39), за по-як завършек и отвеждане към теремина. Теремина е супер, текста кефи, звука, изпълнението. Справили сте се отлично. Май нямате продуцент Така е у нас. 1 Цитирай
Recommended Posts