visocki Публикувано Юли 4, 2006 Публикувано Юли 4, 2006 Искам да попитам дали знае някой в песента по скоро саундтрака на десперадо нали Антонио Бандерас пее.А той ли свири в действително на китарата там.Понеже знам че е много трудно точно това парче за изпълнение. Цитирай
Лелдорин Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 :stop: сори ама тая песен въобще не е трудна за свирене.много е лесна. Цитирай
One_Voice Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 я дайте един линк с табове , че се изискваше да я свиря на една акустика и ме базикаха цяла вечер ,че не я знам Цитирай
TONY Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 доколкото знам Антонио и си пее и си свири Ай йай йай йай Брус Уилис също свири на китара(поните ли филма с Стенли Джордан) Ричард Гиър - той пък е мулти инструменталист - в един два филма - показва завидни умения - и не е колаж! Цитирай
vlex Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Имаше я в МСБ ама след като го затвориха трудно ше си я намерите. Не е трудна а иначе се води Cancin del Mariaci ще я кача някъде и ще пиша да се радвате... Алелуя! свалете си я оттук: Версия 1 Версия 2 Версия 3 На спечелилите честито! Редактирано Юли 4, 2006 от vlex Цитирай
vlex Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Абе не знам ама помня че две от версиите бяха супер скапани само едната я наподобяваше... Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Еми не е трудна, щом аз почти я свиря. Само дето на бързия момент на края на солото в 99% от случаите се осирам Цитирай
badhabittt Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) ба заебете ги тия таблатури свикваите по слух като се има в предвид че половината не са верни Редактирано Юли 4, 2006 от badhabittt Цитирай
vlex Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Ти отде мислиш че са вадени 90% от табулатурите? Всичко слух и от кофти неразвития слух на разни псевдо китарисчета осрани... Така е не всички можем да вадим по слух (което ме подсеща че трябва да шибна няколко паузи тук таме в песен за азис ) Цитирай
VasilVasilev Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Ти отде мислиш че са вадени 90% от табулатурите? Всичко слух и от кофти неразвития слух на разни псевдо китарисчета осрани... Така е не всички можем да вадим по слух (което ме подсеща че трябва да шибна няколко паузи тук таме в песен за азис ) Ако имаш таблатура на Епизод - Песен за Азис може ли да я дадеш. Цитирай
vlex Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Имам я защото я извадих по слух. След като добавя перкусии и бас ще я кача да се радват всички Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Ако имаш таблатура на Епизод - Песен за Азис може ли да я дадеш. пише се "табУлатура" - да знайш Цитирай
Child^in^Time Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Песенат не е трудна определено(наложи се да я уча спешно за един РД ) и до колкото знам наийстина си ги пее и свири той. То простото е най-велико Цитирай
Лелдорин Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Ти отде мислиш че са вадени 90% от табулатурите? Всичко слух и от кофти неразвития слух на разни псевдо китарисчета осрани... Така е не всички можем да вадим по слух (което ме подсеща че трябва да шибна няколко паузи тук таме в песен за азис ) ти нали си най-добрия китарист на света та тръгна да обиждаш другите така.я дай твоя таб да видим какъв си слухар. Цитирай
Recommended Posts