Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Искам да попитам дали знае някой в песента по скоро саундтрака на десперадо нали Антонио Бандерас пее.А той ли свири в действително на китарата там.Понеже знам че е много трудно точно това парче за изпълнение.

Отговорено

доколкото знам

Антонио и си пее и си свири

Ай йай йай йай

Брус Уилис също свири на китара(поните ли филма с Стенли Джордан)

Ричард Гиър - той пък е мулти инструменталист - в един два филма - показва завидни умения - и не е колаж!

Отговорено (Редактирано)

Имаше я в МСБ ама след като го затвориха трудно ше си я намерите. Не е трудна а иначе се води Cancin del Mariaci ще я кача някъде и ще пиша да се радвате...

Алелуя!

свалете си я оттук:

На спечелилите честито!

Редактирано от vlex
Отговорено

Абе не знам ама помня че две от версиите бяха супер скапани само едната я наподобяваше... ;)

Отговорено (Редактирано)

ба заебете ги тия таблатури свикваите по слух като се има в предвид че половината не са верни

Редактирано от badhabittt
Отговорено

Ти отде мислиш че са вадени 90% от табулатурите? ;) Всичко слух и от кофти неразвития слух на разни псевдо китарисчета осрани... Така е не всички можем да вадим по слух ;);) (което ме подсеща че трябва да шибна няколко паузи тук таме в песен за азис ;) )

Отговорено
Ти отде мислиш че са вадени 90% от табулатурите? :) Всичко слух и от кофти неразвития слух на разни псевдо китарисчета осрани... Така е не всички можем да вадим по слух :):) (което ме подсеща че трябва да шибна няколко паузи тук таме в песен за азис ;) )

Ако имаш таблатура на Епизод - Песен за Азис може ли да я дадеш. :)

Отговорено

Имам я защото я извадих по слух. След като добавя перкусии и бас ще я кача да се радват всички :)

Отговорено

Песенат не е трудна определено(наложи се да я уча спешно за един РД :P ) и до колкото знам наийстина си ги пее и свири той. То простото е най-велико :P

Отговорено
Ти отде мислиш че са вадени 90% от табулатурите? :P Всичко слух и от кофти неразвития слух на разни псевдо китарисчета осрани... Така е не всички можем да вадим по слух ;):) (което ме подсеща че трябва да шибна няколко паузи тук таме в песен за азис :P )

ти нали си най-добрия китарист на света та тръгна да обиждаш другите така.я дай твоя таб да видим какъв си слухар.