Oxus Публикувано Септември 24, 2012 Публикувано Септември 24, 2012 (Редактирано) Здравейте! Реших тези дни да си купя китара и искам вашето мнение, тъй като търся добър инструмент. Акустична китара до 210 лв. максимум. Харесал съм си ето това: WALDEN D350B Acoustic guitar - Standard series • Finish: Solid Black BODY STYLE: Dreadnought TOP: Spruce BACK: Mahogany SIDES: Mahogany NUT WIDTH: 1 11/16 " FINGERBOARD: Solid Rosewood TRUSS ROD: 2-way adjustable BINDING: White plastic SOUNDHOLE ROSETTE: 2-ring inlay TUNERS: Die-cast chrome BRIDGE: Walden Rosewood bridge 181 лв. ----------------------- Какво ще кажете? Редактирано Септември 24, 2012 от Oxus Цитирай
7thString Отговорено Септември 24, 2012 Отговорено Септември 24, 2012 За тия пари каквото вземеш все едно - вземай, свири, после ще му мислиш. Сега ще видиш колко ще ти се зарадват, че не си си направил труда да намериш стотиците теми, в които има отговори на въпроса ти Цитирай
Svanio Отговорено Септември 24, 2012 Отговорено Септември 24, 2012 Имам много добри впечатления за D351. Като цяло фирмата прави качествени продукти за тези пари (според мен). Аз лично бих гледал офертите oт bazar.muzikant.org Успех! Цитирай
anomandrus Отговорено Септември 24, 2012 Отговорено Септември 24, 2012 Според мен в този ценови клас и за първи инструмент потърси удобството на първо място, защото звук трудно ще намериш. В същия ценови клас имам един Vester за купони, който е 100 пъти по-удобен от Ibanez-a за 200 лв на моя приятел просто защото не е никакъв Ibanez. Отиди, разтърси се и пробвай кое ти е удобно. Така или иначе ако ти допадне инструмента и продължиш да свириш няма да се задоволиш с китара за 200 лв. Моето наблюдение от Walden само че за 500 лв. е, че е удобна китара със звънлив тон и добра електроника, но с мнооого плитка акустика. Това разбира се зависи от модела. Цитирай
Rammkopf Отговорено Септември 25, 2012 Отговорено Септември 25, 2012 (Редактирано) Хубава китарка си загледал, няма да те разочарова. За начинаещи е perfect. На първо свирене, нито удобството ще ти е познато, нито звукът. Цялото усещане ще ти е странно. Но ще свикнеш бързо с инструмента и сам ще си изградиш критерий за хубаво и лошо. На тази китарка и се слагат едни струни от бронз (да не са фосфорен бронз, а само бронз) и стържи смело! Редактирано Септември 25, 2012 от Rammkopf Цитирай
Recommended Posts