Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Инструментите са записани от раз на репетиция ( то си и личи), когато сглобихме за пръв път парчето. Барабаните са за деца до 10-тина години (на сина на певеца ни). Вокалите само са насложени. Съпругата на един от нас си поигра с няква програмка да направи видео. И ето кво излезе (което разбира се е напълно аматьорско)

Редактирано от niki-l.s.
  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Много благодаря за мнението! Не обичам мнения от типа - много сте готини, така се тъпче на едно място и често не забелязваш грешките си. За барабаните обясних :)

Линк към видео от концертче в рок клуб Пиратите (Варна) 22.09.2012 г.

Редактирано от niki-l.s.
Отговорено

O, второто видео е перфект! Много яко свирите, като ранните Пърл Джем и Саундгардън. Успех на бандата, дано не се разпадне ви пожелавам. А първото от темата има ли го на живо пак така като второто по качество?

Първото от темата доста навява на нещо средно между Amplifier и новите неща на Anathema и е страхотно парче.

Отговорено (Редактирано)

Видеото от концерта е благодарение на Краси, който се занимава с групите и озвучаването на Пиратите. Всъщност мисля, че наживо беше малко по-добре и от това. На записа моята китара се губи като че ли а вокала е малко по-силен от необходимото. Но в крайна сметка този запис ни е подарък от него и е с рядко добро качество, като за наживо.

Първото парче от темата е последното от концерта. За съжаление малко го оплетох по едно време, нещо се разсеях :)

Второто от клипчето:

Редактирано от niki-l.s.
Отговорено

Аз гледах целия концерт и ми хареса също . Не можах да дойда тогава.... А веднъж пък дойдох в Грайнда и честно казано тогава не се изкефих никак. май и други неща са от значение :)

Отговорено (Редактирано)

Имали сме две свирения в грайнда, при едното бях с китара и ефекти (които виждам за първи път на сцената) на заем щото 2-3 дни преди това бяха откраднали от колата китарата и всичко ми останало оборудване. Втория път свирих с току що пристигналата ми китара и идвайки на концерта директно от магазина с нови ефекти. Та и на двете свирения там аз лично бях поизнервен и не постигнах никакъв саунд на сцената, за отпред не знам. Това от моята камбанария. За общото представяне не знам. Мисля, че като свирене беше добре, като звук ужас (който си е супер важен)

Редактирано от niki-l.s.
Отговорено

Озвучаването си е от огромно значение.....особено това ,което чуват изпълнителите на сцената...

а пък в дадения случй дойдох направо от работа-неразпят,което си личи,а на мен ми трябват поне 30 мин. да се разпея....но трудно се уговарят съвместни концерти с графика ми в службата;)...другия път по-добре;)

Отговорено (Редактирано)

Пичове, не е готино да се четкаме толкова, ама някво притеснение лъха сякаш от постовете ви :)

До сега не съм чул някоя група след концерт да не коментира, колко по-добре е можело. То по-добрето край няма. Сигурен сум, че сте били на доста концерти на "големи" групи, та знаете как могат да звучат, а уж са големи. Аз лично намирам известен чар в това да не е перфектно. Перфектното е за записите, а от това, което гледах свирите доволно добре за живо изпълнение IMO. Естествено вие си знаете най-добре парчетата и това как трябва да звучат, но айде да не си разваляме добрите впечатления с периферни "шумове" :) Аз вече спамя наоколо с вашите линкове, щото смятам, че звучите добре. Ако нещо, казвайте да спирам :D

Па ако минето през Софето по некое време ше ви чуем и пак ще си говорим.

Редактирано от Ground