Jump to content
Българският форум за музиканти

niki-l.s.

Members
  • Мнения

    110
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от niki-l.s.

  1. То не ти ли идва отвътре, няма смисъл. При условие, че не си поставяме цели да ставаме звезди По-добре да си такъв какъвто си (както в биг брадър ) На мен лично в клуб пред 30-40 човека пиещи си биричката ми е тъпо да се вихря все едно сме на стадион. Пък и стила ни не е малко по-уравновесен, не е точно за куфеене. Абе в първото изречение си го казах
  2. Да стараем се, благодаря Единственото неприятно е, че във Варна поне не се оценява това, че се свири автосрска музика. Тук се предпочитат кавърите и забавлението. Тъпичко е усещането да свириш собствената си музика, да си вложил нещо сериозно в нея, да се раздаваш а пред теб хората по масите да си пият питиетата и за тях да е без значение какво се свири. Ама това си е клиширания кръговрат, кво да се прави...Бг си е чалгаджийска дори и в рок клубовете.
  3. Според мен просто все още сте млади и не е дошло време да пускате импровизации публично. Мисля, че има надежда и не се отказвайте. А най-важното е да си правите кефа.
  4. Мисля, че винаги като имаме концертчета вятъра духа лошо и неудобно, дори и да сме в най-херметически затворената дупка. Иначе на репетиции всичко е ок, кефим се
  5. Много яко! Голям плюс ви е мадамата, не я изтървайте!
  6. Мен ме кефи, харесва ми гласа ти, както и на Ник Кейв разбира се. Според мен трябва да действаш в собствена посока
  7. Имали сме две свирения в грайнда, при едното бях с китара и ефекти (които виждам за първи път на сцената) на заем щото 2-3 дни преди това бяха откраднали от колата китарата и всичко ми останало оборудване. Втория път свирих с току що пристигналата ми китара и идвайки на концерта директно от магазина с нови ефекти. Та и на двете свирения там аз лично бях поизнервен и не постигнах никакъв саунд на сцената, за отпред не знам. Това от моята камбанария. За общото представяне не знам. Мисля, че като свирене беше добре, като звук ужас (който си е супер важен)
  8. Да, благодаря за линкчетата! Наистина са ценни!
  9. Amplifier и Anathema никога не съм ги чувал на PJ и Saundgarden сме фенове
  10. Видеото от концерта е благодарение на Краси, който се занимава с групите и озвучаването на Пиратите. Всъщност мисля, че наживо беше малко по-добре и от това. На записа моята китара се губи като че ли а вокала е малко по-силен от необходимото. Но в крайна сметка този запис ни е подарък от него и е с рядко добро качество, като за наживо. Първото парче от темата е последното от концерта. За съжаление малко го оплетох по едно време, нещо се разсеях Второто от клипчето:
  11. Еми аз съм китариста, измислям китарите, но с пеенето хич ме няма, освен това, че пея смятам що годе вярно. Вокала ни на записи си измисля втори вокали, които на който и да е от нас останалите е трудно да изпеем. Всички в общи линии умеем да блеем, но не и да пеем За английския си прав и аз вече съм на това мнение. Доскоро просто не ни звучаха добре песните на български, но истината е, че като са добре измислени и на български си звучат добре. Хубаво е, когато емоцията от музиката е подкрепена с подходящ и разбираем текст. Това е следващото стъпало, по което ще се опитаме да работим, стига да успея да убедя вокала.
  12. Много благодаря за мнението! Не обичам мнения от типа - много сте готини, така се тъпче на едно място и често не забелязваш грешките си. За барабаните обясних Линк към видео от концертче в рок клуб Пиратите (Варна) 22.09.2012 г.
  13. В събота 22.09.12 г. съпортвахме концертчето на една приятна млада група AFTERTASTE в рок клуб Пиратите. Свирихме само авторска музика. Ето линк към видеото.
  14. Инструментите са записани от раз на репетиция ( то си и личи), когато сглобихме за пръв път парчето. Барабаните са за деца до 10-тина години (на сина на певеца ни). Вокалите само са насложени. Съпругата на един от нас си поигра с няква програмка да направи видео. И ето кво излезе (което разбира се е напълно аматьорско)
  15. http://soundcloud.com/nikola-8/my-rage-and-kindness-lost http://soundcloud.com/nikola-8/my-rage-and-kindness-sandman http://soundcloud.com/nikola-8/m-r-a-k-when-i-say Малко записчета от репетиция с лошо качество (естествено)
  16. Стандарта е по-добър. От видеото не става ясно, че разликата в звука е 2000$ но наистина си я има според мен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.