N30 Публикувано Септември 4, 2012 Share Публикувано Септември 4, 2012 Знам, че в този форум се разискват предимно други стилове, но мисля, че на някои би им станало интересно! Всякакви критики, коментари и мнения са добре дошли. Ето го и тракчето http://vbox7.com/play:mc0a7bef10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Септември 4, 2012 Share Отговорено Септември 4, 2012 Супер е! Печелиш директна промоция към потребителите. Има ли си име проектът? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N30 Отговорено Септември 4, 2012 Автор Share Отговорено Септември 4, 2012 (Редактирано) Ами името на трака е My bass. Има си подтекст в него. Радвам се, че ти харесва! П.С. Тук има доста талантливи музиканти и изпълнители с които съм готов да работя при желание от тяхна страна и нужда от човек с познания в електронните стилове. Редактирано Септември 4, 2012 от N30 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The_Final_Cut Отговорено Септември 6, 2012 Share Отговорено Септември 6, 2012 На коя програма бачкаш? От към звук е супер! Единствено от композиционна гледна точка модулациите ми дойдоха малко в повече, иначе останалото е добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N30 Отговорено Септември 6, 2012 Автор Share Отговорено Септември 6, 2012 На FL studio 10 работя. Радвам се, че ти допада, но това с модулациите не го разбрах. Нямам музикално образование и всичко е на слух. Ще се радвам да ми обясниш на по-прост език точно какво имаш впредвид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vane Отговорено Септември 7, 2012 Share Отговорено Септември 7, 2012 Доста добре Това, че не разбираш от музикална теория, не е чак толкова голям минус. За разлика от повечето неща в този стил, които ми попадат напоследък, в твоето няма само резачки и звуци, а има и определена мелодия, което се доближава до моето разбиране за тази музика. Успех и ще чакам следващите ти парчета! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts