skylex Публикувано Август 26, 2012 Публикувано Август 26, 2012 Колеги предложете някоя програма за сваляне и качване на тоналността на плейбеци във формат МР3 или WAVE от доста време използвам Cool Edit Pro 2.1 но тя не е добра за тази работа. Също ме интересува дали има програми които да направят от стандартна МР3 в плейбек като изключим опцията Vokal cut. Питам защото MIDI формата няма това звучене. Цитирай
Mairomaster Отговорено Август 26, 2012 Отговорено Август 26, 2012 По първия въпрос - Transcribe. По втория - няма. 1 Цитирай
skylex Отговорено Август 26, 2012 Автор Отговорено Август 26, 2012 Благодаря не очаквах 2 мб програма да е толкова ефективна. супер е и много лесно се работи с нея Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 27, 2012 Отговорено Август 27, 2012 Ако имаш MIDI файловете и те са добре направени винаги можеш да ги прекараш през по-читав звуков генератор на компютъра или нечий клавир. Първото се реализира с т.нар soundfont плеъри , но ще ти трябва да си намериш и хубав soundfont (не е трудно , стига да ти потрябва такова , мисля , че имам някои останали) 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2012 Отговорено Септември 13, 2012 Има един плъгин за Winamp, който е супер елементарен и лесен за работа - Take It Easy. Тествай. Цитирай
Recommended Posts