vasko321 Публикувано Юни 28, 2006 Публикувано Юни 28, 2006 Имам тук една стара китарка обаче имаше една лепенка, която махнах, но остана лепилото от нея. Старах се да не остава, но просто беше се впило много в китарата. Става въпрос за една доста стара кремона и лака не е в много добро състояние и сега се чудя с какво да изчистя ненужното лепило безда съсипя покритието на китарата. Не искам да рискувам със спирт и подобни, защото просто ще осера лака. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 много фина водна шкурка, после с полир паста Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Разпитай за препарат, който може да почисти лепилото. Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 По принцип има препарати за коли за махане на лепенки от прозорци и врати (визирам винетки и сявки такива). На мен ми се е скучвало да махам разни гнусни лепенки и като остават онея гадости отдолу ги чистя със спирт. Става екстра. Като минеш 1 път с парцал напоен в спирт част от лепнещото ще остане по парцала, така докато омацаш целият парцал и си изчистиш китарата Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Веднъж бях лепнал една грозотия върху Кремоната ми. Като я махнах и при мен се получи същият усер. Пробвах със спирт но лакът леко побеля (беше черна на цвят). Пробвай със парцал и топла вода. Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 с пара. кипни в една тенджерка малко вода и като почне да отделя много пара ороси проблемното място нататък ще се оправиш и сам Цитирай
vasko321 Отговорено Юни 28, 2006 Автор Отговорено Юни 28, 2006 лепилото е лигаво и влажно, не е за шкурка, аз точно за някакъв препарат ви питах ще пробрам сега леко с парцал със спирт. Цитирай
Recommended Posts