Jump to content
Българският форум за музиканти

Наши видео клипове

Recommended Posts

Момци, к'во мислите да (се) изложим и да пост-нем нек'ви линкчета да се видим един друг, защото ми е много любопитно и съм сигурен, че доста от вас са далеч над нивото, за което скромно говорят. Наистина вярвам, че ще видя чудесни барабанисти! ;)) И най-вече готини хора, които умеят да свирят. ;) Да видим дали темата ще има развитие. [link - kratko opisanie koga i kyde...] I'll be waiting. :)

Някой смята ли да поства нещо или само ше се спами в тая тема?!

на balkandji.org има мои неща, сори но са цели концерти и който държи да ме гледа(не знам кой и защо би искал) ще трябва да си тегли цели файлове от концерти...

@tactonfan!!! не се виждаш как тропаш много много ама се чува :metalist:

Ето и едно изпълнение. Ще ме прощавате дето бъркам ама ми беше първото излизане на сцена http://www.youtube.com/watch?v=6v0uyMEXKkI

Стига тийнейджърски разсъждения.Пускайте клипчета ,дори и да са безмислени-като моЙте. :cheers:

Edited by yakiya

• 4 weeks later...

Ето и малко дрънканици от мен.Барабаните са на един приятел и всичко е снимано много на бързо, даже педала не можах да си инстална, а неговия не връща, но...каквото-такова :hello:

Edited by vihro

Браво, момци! Поздравления на тези, които се осмелиха. Другите не знам защо си кютат така. Има готини неща.

Ето линкчето от мен.

http://hateeternal.data.bg/Human%20Puzzle/...%2015%20sec.mpg

Малко кратко, малко в края на един кавър, но се чува нещо. Други май нямам, поне не и където да се виждам.

Та прави сте, че повечето само един вид спамят, понеже ставаше въпрос да се види кой как блъска, а приказките си ги имаме по всички останали теми.

Надявам се да има още видеота.

П.П.: Себастиан, бро, аз съм тоя, ти не знам кой си.

• 3 weeks later...

Tова го бех пуснал в "Авторска музика" , ма нали съм седнал на барабаните,значи и тука може да се вметнем.А с тая работа верно напоследък малко свирим ,камо ли да записвам.А имам и камера и цифров апарат.Да се еба у мързела. ;)

• 4 weeks later...