bluelemon Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Да дециматора е, но леко е преработена схемата за да е по-компактна платката. Това е Г стринг версията, която е със лууп. Кръглото е тример и служи за изравняване на нивото на сигнала във включено и байпас състояние. Аз ползвам следното свързване - китара - guitar IN - guitar out - драйв педали - вход на усилвателя - сенд на ампа - decimator in - decimator out - дилей - ретърн на ампа и после шшшшшшшшшттт. Има и доста информация на сайта на ISP за принципа на действие, който си е техен патент. Цитирай
emosms Отговорено Септември 29, 2012 Автор Отговорено Септември 29, 2012 Ами защо така? Ако е наистина добър нойс гейт, с почти незабележимо отваряне/затваряне, бих го сложил като първо звено във веригата, евентуално след уауа педал, ако има такъв. Защо да е след вече усиления от драйва шум??? Ще трябва да го настроиш да отваря и затваря на по-нисък threshold и така стеснява динамиката доста неприятно. Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 30, 2012 Отговорено Септември 30, 2012 Ако прочетеш на сайта на ИСП ще видиш че това не е точно нойс гейт, той не реже сигнала, а го филтрира един вид, Това си е някаква тяхна патентована технология. "Time vector based". И аз не съм много наясно, но е cool Цитирай
bluelemon Отговорено Октомври 1, 2012 Отговорено Октомври 1, 2012 Реших да не пускам нова тема че тука има бая писано все пак. Ето го крайния резултат. Не съм се старал много по външния вид, но е достатъчно 7 Цитирай
Recommended Posts