synchu Отговорено Октомври 13, 2004 Отговорено Октомври 13, 2004 пфю...15-16 години ще станат вече. В началото година-две класическа (и после пак чат пат, но вече не с уроци). После един приятел взе електричка, български дисторшън (по древните в занаята знаят за кво става въпрос ) ) ръчна го в Larious 20 ....и тогава изоставих класическата Имаше и няколко прекъсвания доста дълги от по-няколко месеца или година. Но последните 5-6 години се занимавам по-сериозно (или поне когато остава време) иначе желание има. С теорията сме горе-долу - от свиренето на пиано (преди класическата) и на класическа китара са ми останали някои неща, но в никакъв случай не съм на ти (е поне знам че Е6 maj7/9 е акорда с който завършва първия verse на Under the bridge by RHCP ). Абе доста време се борим с китарата. Сеговия и на 94 е споменавал, че още има нови неща за китарата, които открива всеки ден... Така че знам, че нищо не знам... Цитирай
Mityata Отговорено Октомври 13, 2004 Отговорено Октомври 13, 2004 При мен нещата са доста оплетени - някаде от около 15 години свира активно на тамбура...от 6 години свира на китара и от тогава не съм я оствял , може би най - дългото ми прекъсване беше за около 10 дена... и то не по моя вина.... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Октомври 15, 2004 Отговорено Октомври 15, 2004 ми аз тормозя комшиите от близо 4 години и половина :roll: като се има предвод че си купих китарата само преди година и половина.дотогава свирих с китарите на приятели...и с една кухарка чиито струни баяа на 3 сантиметра от грифа :roll: Цитирай
Guitar_man Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 4 godini svirih na klasicheska kitara vlqzoh visshe s klasicheska kitara i tochno parvi kurs si kupih parvata elektricheska kitara, i sega samo na neq svirq. Ne sam pipal klasicheskata ot 8 meseca Sega zavarshvam i stavam daskal po muzika. Obshto svirq 7 godini Nivoto si opredelqm? Badeshteto shte pokage! :violin: :guitar: Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Ot Dve Godini Bez Malko Vsu6tnost Prez May Taq Godini Si Kupih Kitara Ina4e Svireh Na Edna Pravena:) Ot Mesec Hodq Na Uroci Nai-Golqmo Postijenie Mi E Lake Bodom (Children Of Bodom) Cqlata Dvete Kitari + Soloto Si4ki Mi Kazvat 4e Sum Qko Dobur Za 2 Godini Svirene Ma Kato 4uq Ne6to ala Nalbatanov i Mi Stava Qsno 4e Ima o6te Super mnogo da u4a Цитирай
antonium Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 OFF/// Е6 maj7/9 е акорда с който завършва първия verse на Under the bridge by RHCP акорда е E7+ Цитирай
synchu Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 OFF/// акорда е E7+ ОFF x 2// тц sorry za 6-ицата незабелязано промъкнала се ...Emaj7/9 Цитирай
antonium Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 off x3/// ама не е девятка бре само E7+ е II pos. I------I-------I-4------I---------- I------I-------I-3------I---------- I------I-------I-2------I---------- I--1---I-------I--------I---------- I--X---I-------I---------I--------- I--X---I-------I---------I--------- Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 11 години Все на Ел Китара Ел няма почти нищо общо с енергото Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Откъм 1992-ра та досега, но с доста прекъсвания от рода на казарми и други подобни дивотии Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Баси хората!! Аз не съм живял толкова колкото вие сте свирили..........! Цитирай
vovcho Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Аз от година и половина и нещо Ходих малко на уроци по класическа китара, но това не е за мен. Скоро тръгвам на електрическа. Сигурно ще издържа половин година. Иначе самоук главно. Е приятелите ми показват по нещичко разбира се. Както и да е, зле съм Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Аз от година и половина и нещо Ходих малко на уроци по класическа китара, но това не е за мен. Скоро тръгвам на електрическа. Сигурно ще издържа половин година. Иначе самоук главно. Е приятелите ми показват по нещичко разбира се. Както и да е, зле съм Споко, всички сме зле Именно тва ни мотивира да свирим :violin: :guitar: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 От колко време свиря ли? Ми, в момента от около час и нещо, не знам до колко ще го докарам!!! :green: Цитирай
Recommended Posts