Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

лека полека, няма да се плашункаме :)

Абе скоро се сетих би било добре да се направи еееееедна поредица от предавания(плейлисти)с шлагери от ..ъъъ...аре 80-те до наши дни Български иразбира се.Не ми се вярва15 годишните фенове да са чували Конницата на Конкурент например ;) или шлагерите на Детонатор :);):)

ъ?

тамън може и да позапиша това онова нищо че с кофти качество :)

• Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ами да идеята е готина...проблемът е че трябва да се установи връзка със всичките банди...смисъл да дадат съгласието си....а те повечето не използват много много интернет като средство за общуване - а на мен то ми е основното в подобни начинания <_<

Отговорено
Колеги, споделете какво мислите за радитото?

В смисъл кое ви харесва, кое не ви харесва, какво бихте искали да чуете, абе всичко...

Трябва да го направим слушаемо това радио за да могат феновете ви да го предпочетат.

Руснаците са били доста винаги напред с материала, затова ви предлагам да видите и разгледате внимателно този линк:

http://gold.stihophone.ru/

те вече са го направили остава да заимстваме идеята - блок от нещо като радио-театър или радио-поетичен рецитал с авторска музика.

Може да се слушат мп3-ки само от регистрирани лица, прочетете внимателно какви са целите на тази некомерсиална идея "Златен стихофон" /първите два абзаца от началния текст на сайта!!! :headbang: /.

Как ви се струва идеята за радио-рубрика "Златен стихофон"?

• 2 weeks later...
Отговорено

Ми давайте нови песни де. То сега човек като го слуша 2 - 3 дена и научава всичко на изуст.

Но като се върна от морето ще стегна нещата.