Blackout97 Публикувано Август 11, 2012 Публикувано Август 11, 2012 (Редактирано) Е има тема за сценично поведение,и мисля,че трябва да има и за сценични дрехи.Нали?Та как се обличате като свирите на концерт? Редактирано Август 11, 2012 от Blackout97 1 Цитирай
spineless Отговорено Август 11, 2012 Отговорено Август 11, 2012 Когато се обличаш за концерт или за фотосесия с бандата е много важно да се облечеш в самата музика, а не в твоя собствен стил. Трябва да има поток на това което правиш от всякъде, за да е силно. 2 Цитирай
Басурендер Отговорено Август 11, 2012 Отговорено Август 11, 2012 (Редактирано) Аз на участия винаги излизам без сутиен.. Редактирано Август 11, 2012 от Басурендер 10 Цитирай
hand_of_doom Отговорено Август 12, 2012 Отговорено Август 12, 2012 ^Ах, какво съвпадение - и аз така По едно време мислех да си сложа един - на ключовете на китарата да виси, но после жената ще ме ошамари . Майтапа настрана. Тениска и дънки, някоя и друга верига (свалена от тоалетното казанче например) и удобни маратонки за footswitch-овете - преди всичко сценичното облекло трябва да бъде практично и да не пречи на изпълнението. Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 12, 2012 Отговорено Август 12, 2012 Риза,черен панталон и обувки... Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 12, 2012 Отговорено Август 12, 2012 Убава тема..,черна или по-шарена хипи тениска и джинси/ къси панталони,ако е жега,както си ходя по улицата -така и на сцена..,обикновено с Найк маратонки,че са по-удобни да скачам по шиб@ния овърдрайв 1 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 16, 2012 Отговорено Август 16, 2012 Купих си много тесни, прилепнали дънки и червени кецове тип аре-да-са-баш-конверс + колан на лилави цветя + тениска на Ювиги + колан за китарата тип полицейска лента ( за осигуряване на периметъра хаха ) + малко лепенка връз китарата. Е така излизам. Може и панталон на шотландско каре, втъкнат в старомодни кубинки и с тиранти на черепи. При всички случаи изглеждам толкова смешен , че накрая предпочитам от тва горе ^ да останe само тениската и китарата, като заменя неудобството с къс и широк милитари панталон. Искам да апелирам въодушевено форумното човечество да проявява подкрепа към родното творчество активно, като излиза с тениски или друг мърчъндайз на български банди, които харесва. Засега имам тениски на Ювиги, OverGame, Alley Sin, Проказа, SEVI. Оглеждам се за нови по гигове и фестчета. Пазя ги в гардероба, за лайвове на мойта банда. Share and support your local! 8 Цитирай
valitchy Отговорено Август 16, 2012 Отговорено Август 16, 2012 ^ Това е готина идея! Share and support your local! Цитирай
SviStyle Отговорено Август 20, 2012 Отговорено Август 20, 2012 Винаги в торбата с гиъра се намира някое кожено панталонче, кожено якенце и любимата черна риза с черепа на гърба (герба). Иначе под дрехите съм гол.....обикновено. Цитирай
Recommended Posts