hellman69 Публикувано Юни 26, 2006 Публикувано Юни 26, 2006 знаете ли слу4аино някои саит за таблатури или за ноти на балгарски народни песни ??? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Да, наистина ще е интересно, ако има такива неща из нета. Но едва ли ще има, повечето хора не се интересуват от народна музика особено. Все пак, ако някой има ноти, може да ги сканира, и да прати линк. Цитирай
Fender_str Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Ами аз съм правил лиляно моме с рок ритъм и соло мога да я табна. Иначе има и миди формат който мойе с guitar pro да се конвертира в табулатура. Цитирай
Vlad Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Колеги, какво стана с идеята "българска музика" / включвам и нотна литература/ пиратски - НЕ!?? Аз съм издал до сега няколко школи с фолклорна насоченост. Една от тях е Български фолклорни пиеси за китара http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=3764&hl Работил съм върху нея цяла година, инвестирал съм много време, труд и лични средства, . Мислите ли, че ще ми е приятно да я сканирате и да си я разменяте из нет-а? Ако някой се интересува - има още 5 бройки в нотната книжарница в съюза на композиторите - до Народния театър /Сф/. Идете и вижте. И без сканиране!!! Влад Цитирай
hellman69 Отговорено Юни 27, 2006 Автор Отговорено Юни 27, 2006 абе бес сканиране 6е я сканирам от до небе ебаам се ама добре де няма ли саит на които да има примерно или ноти или просто акорд4ета .ако знаете колко е яко като се саберете ве4ер пиинете малко с фриендове напрао като по4нат народните песни !!! луднитса Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 ПЕЙ СЪРЦЕ! - пиянски, стари градски, сравнително нови и по-стари рок, и най-важното - само български песни. Акордчета, тук-там и някоя таблатура. Цитирай
hellman69 Отговорено Юни 28, 2006 Автор Отговорено Юни 28, 2006 ооооооо брао брато тоя саит е супер е тва е !!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
roadrunner Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 да бе мнооо е як тоя саит.брао брато Цитирай
SPAF` Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 ...честно казано съм дълбоко заинтересован да намеря качествена народна музика (ама не Д2 и Лили Иванова или пък 'черен влак се композира' или 'цеувката на ана', не търся музика за маса, а музика за слушане, говоря за 'трио българка' или нещо подобно с добър аранжимент) но за сега имам просто желание да слушам, таблатури не ми трябват, ама ако някаде има парчета ще съм благодарен да плеснете един линк. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Ами това, което мога да направя по въпроса е да взема от приятелката ми музиката, която има.. Тя е народна певица и няма как да не е пълна с такава музика, а скоро ще й ходя нагости в Котел и оттам смятам да понамеря каквото мога Ще пиша като намеря! Цитирай
Recommended Posts