Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Да, наистина ще е интересно, ако има такива неща из нета.

Но едва ли ще има, повечето хора не се интересуват от народна музика особено.

Все пак, ако някой има ноти, може да ги сканира, и да прати линк.

Отговорено

Ами аз съм правил лиляно моме с рок ритъм и соло мога да я табна. Иначе има и миди формат който мойе с guitar pro да се конвертира в табулатура.

Отговорено

Колеги, какво стана с идеята "българска музика" / включвам и нотна литература/ пиратски - НЕ!??

Аз съм издал до сега няколко школи с фолклорна насоченост. Една от тях е Български фолклорни пиеси за китара

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=3764&hl

Работил съм върху нея цяла година, инвестирал съм много време, труд и лични средства, . Мислите ли, че ще ми е приятно да я сканирате и да си я разменяте из нет-а?

Ако някой се интересува - има още 5 бройки в нотната книжарница в съюза на композиторите - до Народния театър /Сф/. Идете и вижте. И без сканиране!!!

Влад

Отговорено

абе бес сканиране 6е я сканирам от до :) небе ебаам се ама добре де няма ли саит на които да има примерно или ноти или просто акорд4ета .ако знаете колко е яко като се саберете ве4ер пиинете малко с фриендове напрао като по4нат народните песни !!! луднитса

Отговорено

...честно казано съм дълбоко заинтересован да намеря качествена народна музика (ама не Д2 и Лили Иванова или пък 'черен влак се композира' или 'цеувката на ана', не търся музика за маса, а музика за слушане, говоря за 'трио българка' или нещо подобно с добър аранжимент) но за сега имам просто желание да слушам, таблатури не ми трябват, ама ако някаде има парчета ще съм благодарен да плеснете един линк.

Отговорено

Ами това, което мога да направя по въпроса е да взема от приятелката ми музиката, която има.. Тя е народна певица и няма как да не е пълна с такава музика, а скоро ще й ходя нагости в Котел и оттам смятам да понамеря каквото мога :greenball: Ще пиша като намеря!