BassTraffic Публикувано Юли 30, 2012 Публикувано Юли 30, 2012 Една авторска композиция, която лично на мен много ми харесва и съответно помолих Пламен, да я обединим в една по-мащабна концепция/проект, който изглежда така: http://www.youtube.com/watch?v=4oQTzc2oCRo 9 Цитирай
BassTraffic Отговорено Юли 31, 2012 Автор Отговорено Юли 31, 2012 Радвам се, че ти харесва, Мариянски! От доста време идеята узряваше (мисля си даже, че ти споделих преди време за нея) и сега тя вече най-накрая придоби някакъв вид - дойде й времето да се реализира и крайният резултат, мен много ме радва :-) 1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 31, 2012 Отговорено Юли 31, 2012 Айде, честито, другарю! Радвам се, че най-накрая го завършихте, добре се е получило! Сега остава само да плъзнеш по света! 1 Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 31, 2012 Отговорено Юли 31, 2012 Само така, Коце. Напред и нагоре с усмивка това му е майката. Пускай видеото по чуждите форуми и да почват големите поръчки 3 Цитирай
BassTraffic Отговорено Юли 31, 2012 Автор Отговорено Юли 31, 2012 Хехе, супер! Драго ми е, че ви хареса клипа и идеята за клипа! Всъщност това е сборен резултат от доста голямо количесто колективен труд. Няколко души взеха идеята присърце и направиха нещата да се случат. Всеки направи нещо и когато сглобихме отделните частите се получи един страхотен резултат (поне за мен е такъв). 2 Цитирай
BassTraffic Отговорено Август 1, 2012 Автор Отговорено Август 1, 2012 (Редактирано) Една снимка на Пламен по време на записа на "Free energy" във студио "Perfect records". Иначе той се подвизава тук във Форума с ник papo Редактирано Август 1, 2012 от BassTraffic 2 Цитирай
разбойник Отговорено Август 1, 2012 Отговорено Август 1, 2012 Готина композиция. Браво и за осъществяването на целия проект и дано помогне за разпространението на заразата KD по света 3 Цитирай
vanboy Отговорено Август 1, 2012 Отговорено Август 1, 2012 Успехи,момчета!! Адмирации на Пламен-винаги съм се възхищавал на умението му да "пипа" баса! 1 Цитирай
vane Отговорено Август 14, 2012 Отговорено Август 14, 2012 Накрая малко ми доскуча, иначе началото е супер и парчето като цяло е много добро. А стилът на свирене на басиста е много премерен, което лично аз много адмирирам Цитирай
Recommended Posts