Jump to content
Българският форум за музиканти

Подарявам стойка и колан за китара


hypnocil

Recommended Posts

Здравейте!

 

От доста време се отказах от китарата и наскоро се сетих, че ми остана стойка за китара и колан. Чисто нови са, ползвани са изключително малко, но просто вече нямам за какво да ги ползвам, а всички познати си имат стойки и колани, и се сетих, че преди хората от този форум ми помогнаха изключително много и винаги когато питах нещо ми отговаряха много изчерпателно и добродушно. Така че реших един вид да допринеса и аз с нещо за някого от форума и ще подаря стойката си и колана - знам, че не е много, но с това разполагам. Мога да ги изпратя по Еконт за ваша сметка(мисля, че ще е най-много 5 лв, но не съм сигурен точно колко ще таксуват Еконт). Моля само, който ги иска, наистина да има нужда от тях и да ги използва, а не да ги захвърли някъде или да ги продаде. В замяна бих искал само 1 снимка на колана, сложен на китарата, и китарата на стойката.

 

Стойката изглежда горе-долу така - http://gemamusic.net/userfiles/productlargeimages/product_587.jpg

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бих ги взел с удоволствие. Скоро правих ремонт на един ретро бас, който зазвуча доста добре. За него бих ги използвал. Скайп: ivan.dinkov1974. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колана наистина не бих ти го отказал, до скоро имах един евтин, но му се разшириха прекалено много дупките където се закача. Бих бил наистина благодарен ако ми го подариш, и ако си от София бих могъл да мина да се видим вместо да го изпращаш. Телефон за връзка: 0897974944

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нямаш нищо на против и аз бих искал. Имам страшна нужда от колан, а бюджета ми в момента е доста свит. Не съм от най-добрите китаристи ( абе доста съм си начинаещ ) и искам да се науча да свиря прав със колан, което откакто имам китара ми е било голям проблем :С.

 

 

Между другото това което правиш е много добре. Забелязвам напоследък в тоя форум почнаха да се раздават доста неща за хората ейтака за доброто. Много ви благодаря хора за тва, че помагате на хората които са по-зле материално или поради едни и други причини нямат възможност да си позволят неща от първа необходимост. Дано някой ден и аз ейтака да имам възможност да направя такава тема и да зарадвам някой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала на колегата.Дано има и други като него.

Междудругото може да се пусне подфорум "Подарявам" или нещо такова.Ако админите одобрят разбирасе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми трябва стойка, а колкото до колана - имам си един глупав Стагски колан който колкото и гаден да е ми върши работа

Поздрави, Калоян

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано получателите на подаръците не те разочароват колега...

Моя даже едно благодаря не каза. :(

 

Помниш ли като ти писах точно в твойта тема? Същата работа - китара и кубе на "начинаещ без възможности" подарих, нямаше едно благодаря. Сега като питам брат му дали свири, вика че хващал китарата веднъж в месеца да си припомни че не може и да я остави. :D

Ама как да е, къде е инструмент, къде е една стойка? Аз поне към китарата се бях привързал повече от колкото към коланчето за нея. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.