hypnocil Публикувано Юли 15, 2012 Share Публикувано Юли 15, 2012 Здравейте! От доста време се отказах от китарата и наскоро се сетих, че ми остана стойка за китара и колан. Чисто нови са, ползвани са изключително малко, но просто вече нямам за какво да ги ползвам, а всички познати си имат стойки и колани, и се сетих, че преди хората от този форум ми помогнаха изключително много и винаги когато питах нещо ми отговаряха много изчерпателно и добродушно. Така че реших един вид да допринеса и аз с нещо за някого от форума и ще подаря стойката си и колана - знам, че не е много, но с това разполагам. Мога да ги изпратя по Еконт за ваша сметка(мисля, че ще е най-много 5 лв, но не съм сигурен точно колко ще таксуват Еконт). Моля само, който ги иска, наистина да има нужда от тях и да ги използва, а не да ги захвърли някъде или да ги продаде. В замяна бих искал само 1 снимка на колана, сложен на китарата, и китарата на стойката. Стойката изглежда горе-долу така - http://gemamusic.net/userfiles/productlargeimages/product_587.jpg Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Юли 15, 2012 Share Отговорено Юли 15, 2012 Имаш ЛС Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Юли 15, 2012 Share Отговорено Юли 15, 2012 И аз бих ги взел с удоволствие. Скоро правих ремонт на един ретро бас, който зазвуча доста добре. За него бих ги използвал. Скайп: ivan.dinkov1974. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apocalypt0 Отговорено Юли 15, 2012 Share Отговорено Юли 15, 2012 Колана наистина не бих ти го отказал, до скоро имах един евтин, но му се разшириха прекалено много дупките където се закача. Бих бил наистина благодарен ако ми го подариш, и ако си от София бих могъл да мина да се видим вместо да го изпращаш. Телефон за връзка: 0897974944 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VictimofDoom Отговорено Юли 15, 2012 Share Отговорено Юли 15, 2012 Ако нямаш нищо на против и аз бих искал. Имам страшна нужда от колан, а бюджета ми в момента е доста свит. Не съм от най-добрите китаристи ( абе доста съм си начинаещ ) и искам да се науча да свиря прав със колан, което откакто имам китара ми е било голям проблем :С. Между другото това което правиш е много добре. Забелязвам напоследък в тоя форум почнаха да се раздават доста неща за хората ейтака за доброто. Много ви благодаря хора за тва, че помагате на хората които са по-зле материално или поради едни и други причини нямат възможност да си позволят неща от първа необходимост. Дано някой ден и аз ейтака да имам възможност да направя такава тема и да зарадвам някой. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
taktun Отговорено Юли 15, 2012 Share Отговорено Юли 15, 2012 Евала на колегата.Дано има и други като него. Междудругото може да се пусне подфорум "Подарявам" или нещо такова.Ако админите одобрят разбирасе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kaloyanitov Отговорено Юли 15, 2012 Share Отговорено Юли 15, 2012 На мен ми трябва стойка, а колкото до колана - имам си един глупав Стагски колан който колкото и гаден да е ми върши работа Поздрави, Калоян Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thrashed Отговорено Юли 15, 2012 Share Отговорено Юли 15, 2012 Бих се зарадвал на една стойка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shaterhand Отговорено Юли 16, 2012 Share Отговорено Юли 16, 2012 Дано получателите на подаръците не те разочароват колега... Моя даже едно благодаря не каза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Юли 16, 2012 Share Отговорено Юли 16, 2012 Е как, редно е поне една биричка да почерпи Услуга му се върши за без пари, от кумова срама дето се вика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
~DN Отговорено Юли 16, 2012 Share Отговорено Юли 16, 2012 Дано получателите на подаръците не те разочароват колега... Моя даже едно благодаря не каза. Помниш ли като ти писах точно в твойта тема? Същата работа - китара и кубе на "начинаещ без възможности" подарих, нямаше едно благодаря. Сега като питам брат му дали свири, вика че хващал китарата веднъж в месеца да си припомни че не може и да я остави. Ама как да е, къде е инструмент, къде е една стойка? Аз поне към китарата се бях привързал повече от колкото към коланчето за нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hypnocil Отговорено Юли 17, 2012 Автор Share Отговорено Юли 17, 2012 Стойката и колана отиват при ~DN Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
~DN Отговорено Юли 19, 2012 Share Отговорено Юли 19, 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts