expired Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Ако има някой по-компетентен ще съм благодарен да даде мнение за тези слушалки. Дали ще може добре да се миксира с тях и дали има някаква вероятност да стане горе долу някакъв мастеринг с тях. Познавам продуцент на хаус музика, който прави мастеринг със слушалки. Всичко му е перфектно и миксирането в един трак и мастерирането на вокали и отделни звуци, направо уникално. Дали тези слушалки могат да ми свършат работа за непрофесионален мастеринг на някои мои произведения. Благодаря ви предварително :Р Още съм много на "Вие" с мастеринга, но винаги човек може да се научи :Р Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 20, 2012 Отговорено Юни 20, 2012 Според мен са ужасен избор, макар да не съм ги пробвал лично. За мастъринг (доколкото може да се прави на слушалки) ти трябват максимално линейни слушалки, не Hi-Fi. Също така не ми харесва, че са затворени и че лягат върху ушната мида. Виж нещо от сорта на AKG K240 Studio, Sony MDR-7605, Beyerdynamic 770 Pro... 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 20, 2012 Отговорено Юни 20, 2012 Жена ми има такива, според мен са напълно непригодни за това, което ти трябва. Това са обикновени , относително евтини слушалки за слушане на музика. Не че са лоши, напротив, но са супер нереални като звук. 2 Цитирай
expired Отговорено Юни 21, 2012 Автор Отговорено Юни 21, 2012 Мерси това май ми стига като отговор хаха :Р Благодаря ви много... Не съм се спрял на тях със сигурност просто имам оферта да взема такива но май ще я пропусна хахах :Р Цитирай
Recommended Posts