Картечницата Публикувано Юни 19, 2012 Публикувано Юни 19, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, някой който е от София ако може да ме напъти къде да търся този октавер или по-точно ако го е мяркал някъде да каже името на магазина или онлайн сайт. До момета не го откривам никъде. В ebay е 125$, но не ми се чака. Благодаря предварително За ето това става дума http://www.exarelectronix.com/index.php?file=product&nazwa=oc-04 Редактирано Юни 19, 2012 от Картечницата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Такива измислени фирми трудно ще намериш в София или БГ... Цитирай
Картечницата Отговорено Юни 19, 2012 Автор Отговорено Юни 19, 2012 А те защото половината боклуци дето не са измислени като берингер и т.н. са много по-хубави Все пак благодаря. Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 (Редактирано) Преди време в bazar.bg се продаваше точно такъв ефект. Редактирано Юни 19, 2012 от DILETANT Цитирай
Van Dim Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Здравейте, Както се вижда от линк-а, ефектите се произвеждат в Полша и можеш директно да си ги поръчаш от сайта. Конкретният ефект е 110 евро (не знам дали доставката е включена). По спомен от предишно вземане-даване с хора от Полша, нещата идват за около седмица. Тези ефекти ми изглеждат малко или много бутикови/редки и не ми се вярва да е толкова лесно да се намерят в България (ако не си късметлия) Поздрави. Цитирай
Recommended Posts