shaterhand Публикувано Юни 17, 2012 Публикувано Юни 17, 2012 Мисля, че е време да се разделя с нея и възнамерявам да я подаря на някой начинаещ ентусиаст. Състоянието е добро. Моля желаещите да заявят мотивацията за да преценя на кого да я подаря. Нещо не мога да се ориентирам в новия дизайн как да сложа снимка.... Цитирай
Machle Отговорено Юни 17, 2012 Отговорено Юни 17, 2012 Бих желал ! От доста време си търся някаква стара китара,за да мога да я реставрирам Цитирай
Darkstep Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 Здравей! Аз също съм желаещ. Имам голямо желание да се уча, но нямам пари за китара. Цитирай
lusi5001 Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 Ако не си я дал,бих я взел с най голямо удоволствия за да се уча на нея пък ако си я дал , здраве да е Цитирай
shaterhand Отговорено Юни 18, 2012 Автор Отговорено Юни 18, 2012 няма нищо за реставриране по китарата - евентуално нови струни само. чакам да видя още кандидати за да преценя кой ще има най-голяма полза от подаръка. Цитирай
~DN Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 (Редактирано) Едвам се сдържам да не вдигна и аз ръка, но да те питам - по какви фактори точно ще прецениш? Щото аз примерно изобщо нямам класическа китара и затова я искам, ама те всичките тука сме така - дъним neo-classical жици с примеси на блус на електрически китари и искаме кухарка от любопитство. Редактирано Юни 18, 2012 от ~DN Цитирай
lusi5001 Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 Не е точно така , аз нямам никаква китара, но искам да имам и да започвам да се уча ... Цитирай
Machle Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 По-добре я дай на някой начинаещ,аз мога да си намеря и друга,това не е проблем. Пък и имам 4 китари,така че ... Цитирай
gEEEtar Potato Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Аз имам китара, но братовчед ми се е метнал на мен и още откакто купих моята все се навърта около мен и иска да се научи и той. Ако не си я дал вече бих се включила с две ръце да се опитам да направя нещо за него, ако не.. ще му мислим като си взема нова и ще му дам старата ми Цитирай
Yves Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 (Редактирано) Към автора : Преди са правени такива теми като там имаше подбор на кандидатите по някакви критерии, можеш да разгледаш и да почерпиш опит. Даже може да помолиш някой модератор за съдействие. Смятам, че е удачно все пак да се прецени кой какъв е. По-добре да се стимулира 14 годишно дете, което трудно ще събере пари за китара, отколкото някой 30 годишен нехранимайко, който просто не иска да си жертва парите от кръчми. Успех, начинанието е благородно Редактирано Юни 19, 2012 от Yves 3 Цитирай
doviciozo Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Става ми кофти като гледам колко хора искат инструмент а нямат възможност да си купят.Ако колегите са съгласни може да съберем по някой лев и да купим една китара/нещо евтино но от сърце/ за някой който няма възможност но има дарба,по преценка на модераторите или по някакъв друг критерий.Надявам се сега да не ме оплюете за предложението но мисля че няма да е проблем да съберем парите,дори и за 2...3 месеца.Всеки от нас хвърля безумни пари за да притежава хубав звук,защо да не помогнем на някой. 1 Цитирай
golfabitch Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 shaterhand, дай китарата на някой, който няма пари да си купи такава, а не на човек който има. Цитирай
shaterhand Отговорено Юни 25, 2012 Автор Отговорено Юни 25, 2012 благодаря за съветите. приемам, че наистина ще добре да я подарим на някой без възможност да си купи такава. Моля на админа и по-опитните колеги да помогнат в селекцията. Цитирай
Mairomaster Отговорено Юни 25, 2012 Отговорено Юни 25, 2012 Да помогнат, колко да помогнат. Зор работа е така... Очаква се, че човек на който евентуално може да се даде китарата е силно начинаещ, следователно неизвестен във форума и надали някой от модераторите или от по-дълбоките хора от форума го познава (освен ако не е близък/познат нещо). А и като цяло няма толкова много хора си мисля, които наистина да нямат възможност да си купят китара за почване. Под път и над път се намират кремони за 30лв. Ама хора от типа "някой 30 годишен нехранимайко" с лопата да ги ринеш. Цитирай
golfabitch Отговорено Юни 25, 2012 Отговорено Юни 25, 2012 (Редактирано) Отделен въпрос е,че ако някой от тук е толкова закъсал за китара може да стои без интернет 2-3 месеца,за да си я купи... Редактирано Юни 25, 2012 от golfabitch Цитирай
Recommended Posts