faso Публикувано Юни 24, 2006 Публикувано Юни 24, 2006 (Редактирано) Не съм сигурен дали е за тук темата ма ми попадна Toz Behringerта се чудя за ваште мнения ... Не е. Местя темата в "Хардуер". Редактирано Юни 24, 2006 от MDFk Цитирай
yamaha Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Ами много зависи какви са ти претенциите и за какво ще го ползваш...щото за един може да е пълен боклук, а за теб да е супер... Цитирай
emil Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Не съм сигурен дали е за тук темата ма ми попадна Toz Behringerта се чудя за ваште мнения ... Не е. Местя темата в "Хардуер". Много готин пулт особено за цената си, но ако имаш по скапани микрофони и вдигнеш високите и гейна шуми малко.. повече. Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 екстра е пултчето бе за домашно ползване или за малка репетиционна е супер Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Ами много зависи какви са ти претенциите и за какво ще го ползваш...щото за един може да е пълен боклук, а за теб да е супер... точно! Според мен не става Цитирай
faso Отговорено Юни 26, 2006 Автор Отговорено Юни 26, 2006 въпросът е че ми го дадоха ей така и тва е якото .... то е ясно че не е супер-свръх.... Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 ем и според мен не става, но щом са ти го дали ей така тогава кво питаш? перфектно е тогава Цитирай
yamaha Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 въпросът е че ми го дадоха ей така и тва е якото .... то е ясно че не е супер-свръх.... Абе к'ъв "супер-свръх" - то само един едноканален предусилвател струва повече от тоя миксер...ама щом са ти го дали ей така....нали знаеш - "На харизан кон..."...и онова за броенето на зъбите му... Казват, че шумял като му вдигнеш гейна и усилиш високите....ееее....че кой миксер не шуми при тази ситуация.....твоят просто шуми малко повече... Цитирай
Recommended Posts