Jump to content
Българският форум за музиканти

Party under the bridge


Recommended Posts

Здравейте, най-накрая успях да скалъпя някакъв запис на една от песните ни и ще я споделя с вас. Извинявам се за лошото качество на звука, на моменти заглушеното свирене и фалшивото пеене, но силата ми (поне аз така си мисля) ми е в композирането, а свиря на китара от 6 месеца. Има и малко разминаване понеже солото, ако може да се нарече така, е записвано отделно и почва 1-2 сек по рано. Но да не се оправдавам, надявам се да ви хареса. В крайна сметка целта на музиката е да забавлява хората :D . И накрая да отбележа - музиката и аранжимента са мои, а текста на песента (и не само на тази а на всичките) е на сестра ми.

http://www.youtube.com/watch?v=ECRnUp43CeQ&feature=youtu.be

 

Ще съм благодарен ако някой ми препоръча по добра програма за правене на записи от Windows Movie Maker.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, и добре дошъл във форума, виждам, че си новичък тук. Имаш още доста работа върху, в общи линии, всички аспекти на музицирането. От записа си личи, че не си ритмичен нито с свиренето, нито в пеенето, китарата ти е разстроена, пееш фалшиво и неуверено. Самата песен е еднообразна, а текстът, ако трябва да съм честен, никак не го чух/разбрах. Личен съвет от мен е да се упражняваш и учиш още доста, преди да постваш записи в интернет.

 

И последното, което имам за казван, и най-важното - надявам се не звучи като заяждане постът ми, защото никак не ми е това идеята, всеки е започнал отнякъде, разбира се. Като помня първите си опити, лошо ми става (то и не само първите, де :D ). Дерзай, учи се, чети из форума, из интернет, гледай видеа - уроци и концерти, ако имаш възможност потърси учител по китара или/и пеене, и след време ще има резултати, ако наистина имаш желание за това! :)

 

Поздрави, Жоро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям горното. Много добре ги е изброил нещата Icarus, едно по едно почвай да ги чистиш бъговете и след време ще стане много по-добре. Но засега не е за пред хора. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.