peter maksimov Публикувано Юни 7, 2012 Share Публикувано Юни 7, 2012 Здравейте, най-накрая успях да скалъпя някакъв запис на една от песните ни и ще я споделя с вас. Извинявам се за лошото качество на звука, на моменти заглушеното свирене и фалшивото пеене, но силата ми (поне аз така си мисля) ми е в композирането, а свиря на китара от 6 месеца. Има и малко разминаване понеже солото, ако може да се нарече така, е записвано отделно и почва 1-2 сек по рано. Но да не се оправдавам, надявам се да ви хареса. В крайна сметка целта на музиката е да забавлява хората . И накрая да отбележа - музиката и аранжимента са мои, а текста на песента (и не само на тази а на всичките) е на сестра ми. http://www.youtube.com/watch?v=ECRnUp43CeQ&feature=youtu.be Ще съм благодарен ако някой ми препоръча по добра програма за правене на записи от Windows Movie Maker. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 7, 2012 Share Отговорено Юни 7, 2012 //offtopic Одобрих ти темата - само времето ще покаже дали е било за добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юни 7, 2012 Share Отговорено Юни 7, 2012 Привет, и добре дошъл във форума, виждам, че си новичък тук. Имаш още доста работа върху, в общи линии, всички аспекти на музицирането. От записа си личи, че не си ритмичен нито с свиренето, нито в пеенето, китарата ти е разстроена, пееш фалшиво и неуверено. Самата песен е еднообразна, а текстът, ако трябва да съм честен, никак не го чух/разбрах. Личен съвет от мен е да се упражняваш и учиш още доста, преди да постваш записи в интернет. И последното, което имам за казван, и най-важното - надявам се не звучи като заяждане постът ми, защото никак не ми е това идеята, всеки е започнал отнякъде, разбира се. Като помня първите си опити, лошо ми става (то и не само първите, де ). Дерзай, учи се, чети из форума, из интернет, гледай видеа - уроци и концерти, ако имаш възможност потърси учител по китара или/и пеене, и след време ще има резултати, ако наистина имаш желание за това! Поздрави, Жоро! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 7, 2012 Share Отговорено Юни 7, 2012 Подкрепям горното. Много добре ги е изброил нещата Icarus, едно по едно почвай да ги чистиш бъговете и след време ще стане много по-добре. Но засега не е за пред хора. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peter maksimov Отговорено Юни 7, 2012 Автор Share Отговорено Юни 7, 2012 Благодаря за съветите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts