roskoo Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 Здравейте имам следния проблем трябват ми ноти на какъвто и да е кючек просто какъв то имате трябват ми ноти за пиано или акорди нещо какво имате сега съм на 14години от 8 години свиря на пиано и имам една добра основа.Основния проблем е,че свиря и на гайда и където се съберем искат да изсвиря някой кючек на пианото или гайдата обаче като не знам и става малко тъпо не ми е проблем да направя нотите за пиано на гайда или обратното ще съм ви много благодарен ако някой ми изпрати линк от където да си сваля нотите!Мерси предварително!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 6, 2012 Отговорено Юни 6, 2012 И мен се е случвало да ме карат и просто заявявам, че чалгии и кючеци не свиря. Няма нищо срамно да отстоява човек позициите си. Виж ако самия ти искаш да се научиш, тогава вече е страшно... Цитирай
roskoo Отговорено Юни 6, 2012 Автор Отговорено Юни 6, 2012 принципно си свиря класика на пианото обаче искам когато се съберем след някой конкурс и т.н. да изкарам нещо на синтезатор или гайда както казах каквито и да са ноти даже и за друг инструмент ще съм благодарен ако ми ги пратите аз ще намеря как да си ги направя за моите инструменти! Цитирай
Recommended Posts