Jump to content
Българският форум за музиканти

marketmaker

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

marketmaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Обществена Репутация

  1. Здравей. Аз продавам Roland U 20 в перфектно състояние за 350 лева. Няма нищо общо с "детските играчки" метален корпус произведен в Япония. Сега погледнах в Ибей колко вървят , има 2 единия за $240 другия за $400 http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=roland+u20 Ако проявиш интерес пиши на лични или на телефон 0887850235
  2. marketmaker

    Piano Nova

    Здравейте. Някой запознат ли е с тази марка и модел- Piano Nova - Lyra ? http://www.pianonova.com.au/ Цената на ново пиано е около 1300 лева. Произведено е в Хонконг. Интересно ми е каква клавиатура има , защото според един пианист има клавиатура с истински чукчета със сензори накрая - подобна на акустично пиано . Споделих информацията с други музиканти , те дори не са чували за такава клавиатура. Ако някой продава добро дигитално пиано нека пише на лични. Благодаря.
  3. http://soundcloud.com/mihailianakiev/mellowship-slinky-in-b-major-1
  4. Не може да се направи сравнение , след като няма запис на същите китари , същото озвучаване с други pickups.
  5. marketmaker

    малко дрън-дрън

    Малко дрън дрън от мен. http://www.4shared.c...b_major_2.html? Ако някой иска да посвири върху темата- http://www.guitarbac...b_major_(2).htm
  6. Има софт на който пишеш нотите и ти изсвирва правилно написаното , така няма да се чудиш кое как се свири.
  7. Не можах да се въздържа....................... Абе пич , стига вече простотии...................... Потърси в гугъл малко инфо по въпросите които те интересуват , стига с това наготово......... И кво като няма левичарска китара с тези адаптери , пробвай с нормална....... И разбери няма такова нещо ( не само китара , не само адаптери , а всичко останало ) с което да се прави всичко !!!!!!!!! Всяко нещо е индивидуално и направено за определено нещо с което се получава най-добре , останалите варианти са компромисни. Ето затова не се свири Пантера с китарата на ББ Кинг и не се свири ББ Кинг с китарата на Димебаг Дарел. И както многократно в този форум , а и на други места е обяснявано , НЕ МОЖЕ със сто лева , да звучиш като Стив Вай !!!!!!!! Като начало пробвай да се научиш да свириш , и след 10 години ще имаш отговор на почти всички въпроси , които си задаваш в този момент относно музиката ! Не ти трябва смяна на адаптерите , а ти трябва добър учител по китара и много, много , много труд . Успех.
  8. Здравейте колеги. Искам да пусна мой клип в Youtube , но нямам камера с добър микрофон. Мога да запиша звук с добро качество на cubase , но не знам как да смеся звука с видеото. Въпроса ми е с коя програма мога да смеся видеото от камерата и звука от cubase?
  9. Здравейте. Благодаря на всички за мненията. Да , наистина купих един Роланд У 20 . Нищо не разбирам от клавири , и това ми се стори подходящо Както казвате добре е да се ходи на уроци при истински учител , това и ще направя , благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.