scaldor Отговорено Август 21, 2006 Share Отговорено Август 21, 2006 (Редактирано) vcs3 определено е "страшен звер" но повярвай ми наживо повече ще те обърка отколкото ще ти хареса първото което ще ти направи впечатление е че почти не можеш да изсвириш нещо на него(при положение че имаш клавиатурата която се закача към него) по простата причина че не може да стои настроен(не само като тон но и като скала) но за сметка на това е ултимативната машина за странни ефекти друг проблем е че почти е невъзможно да повториш нещо което си правил с него преди успокоителното е че винаги ще те изненада с нещо ново Редактирано Август 21, 2006 от scaldor Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Август 25, 2006 Автор Share Отговорено Август 25, 2006 Ясно, значи няма да си купувам такъв :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Декември 5, 2006 Автор Share Отговорено Декември 5, 2006 Здравейте фенове! На 16 декември Ж.М.Жар ще има концерт в Мароко, битивито съобщи че концерта ще се излъчва на живо по интернет. Дали е истина? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FRIEDRICH Отговорено Декември 16, 2006 Share Отговорено Декември 16, 2006 днес е концерта на Жан в Мароко. Ако знаете как да се гледа он-лаин, напишете линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Януари 20, 2007 Автор Share Отговорено Януари 20, 2007 И аз се сетих кога да пиша, ама... Тази вечер в 22.30 по канал-1 е втората част на концерта на Ж.М.Жар от Мароко! Наздраве фенове!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heatbeatz Отговорено Януари 23, 2007 Share Отговорено Януари 23, 2007 Ами аз не съм голям фен точно тоя стил музика,но като бях малък много го уважавах Бат Жан.. наистина прави страхотна музика.Влиза ти под кожата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Май 3, 2007 Автор Share Отговорено Май 3, 2007 Нов албум - Teo&Tea-2007!!! Наздраве по този случай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Май 6, 2010 Автор Share Отговорено Май 6, 2010 Днес си играх да отрежа малка част от концерта на Ж.М.Жар в Гданск - 2005-а Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Darkness Отговорено Май 19, 2010 Share Отговорено Май 19, 2010 Този човек е уникален! Това, което е направил за развитието на електронно-синтезираната музика е несравнимо. Освен това Жар е един от най-вманиячените колекционери на антични аналогови синтезатори, вокодери и семплери. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts