6amanaa Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 Здравейте! Един мой приятел ме помоли да пусна тази тема за него, защото смята да си купува китара Washburn. В магазина харесахме китарата ( http://www.wikizic.org/Washburn-X22Q/gallery-1.htm --- това е тя), но като погледнахме в сайта на Washburn guitars не можахме да я намерим. Трябва ли да се притеснява от този факт или не. Също ако някой притежава китарата моля да споделя мнението си за нея. Благодаря предварително. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2012 Отговорено Май 21, 2012 Някои модели са налични само в Европа/САЩ/Япония, съответно ги няма по другите континенти. Говоря принципно, не конкретно за вашия случай. Така че точно това не може да е основателна причина да я зарежете. Цитирай
Fats Отговорено Май 21, 2012 Отговорено Май 21, 2012 Ако си от София провери в магазин Фактор на Весо Кокала. Той внася Уошбърн, мисля, че може да ти бъде от полза. Виждал съм подобна китара там, но не мога да бъда сигурен, че е същата. Иди и виж. Цитирай
rockfire Отговорено Май 21, 2012 Отговорено Май 21, 2012 Той Весо внася и китари "Фактор", но пак трябва да се пипне и да се чуе инструмента! А, че е правен в Китай не трябва да има съмнение! Цитирай
H.R. Отговорено Май 22, 2012 Отговорено Май 22, 2012 Вероятно става дума за начинаещ или малко напреднал. Просто се хваща там една китарка за ушите, пробва се в магазина дали е удобна. Най-добре е и ако се намери под ръка за разходката някой по-напреднал познат да открие дали няма някакви фрапиращи дефекти по нея и толкова. За сума 250 - 400 лева чудеса не могат да се очакват, но като за начална китарка ще свърши работа. Цитирай
Recommended Posts