lyu_records Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги искам да питам дали всички EMG 81 са със сребърно логото и на 85-чката златно. До колкото разбрах от нета е така. Но ако примерно си закупя zakk wylde emg (zw) и там ли ще са различни единия със златно а другия със сребристо лого. Питам притежаващите EMG колеги. Благодаря! Редактирано Април 29, 2012 от lyu_records Цитирай
Yves Отговорено Април 29, 2012 Отговорено Април 29, 2012 (Редактирано) Всички 81 са със сребърно, 85 със златно, 60 сиво, 89 с червено. Така са докато бяха със старото лого, с новото не знам дали има промяна, може би не. Самите адаптери са еднакви независимо от какъв сет са...различавасе само кутийката и евентуално разни други аксесоари - afterburner-а от Kerry King Set, пикгарда от Kirk Hamett сет и т.н... P.S. Това не значи, че няма друг модел с някои от тези цветове...напоследък се нароиха доста нови модели и и не съм в час кой какъв е. Редактирано Април 29, 2012 от Yves Цитирай
lyu_records Отговорено Април 29, 2012 Автор Отговорено Април 29, 2012 (Редактирано) Ясно мерси колега дилемата все още остава да ги взема в някакъв сет или по отделно 81 85. Щото как и да го мисля се е трудно окомплектоване на китара тип страт. Май ще ги взима отделно а не в сет ма още не съм го измислил. Сега си правя плочката във вектор щото ще я режа на лазер и се чудя колко дупки да направя за врътките идеята за сега ми е 2 ключа (единия за мод на 9 и 18 волта а другия за нек, двата, бридж) и 3 врътки (1 врътка волум на нек 2 волум на бридж и 3 тон) Ма не съм сигорен дали така ще е Редактирано Април 29, 2012 от lyu_records Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 29, 2012 Отговорено Април 29, 2012 Доста се е говорило за това, но може би проблема идва от това че на пазара има много фалшиви Зак Уайлд китари, произведени кой знае къде, които съответно идват с фалшиви ЕМГ адаптери, които от своя страна се различават от оригиналните ЕМГ. Аз лично не бих се доверил на адаптери изглеждащи по-различно от стандартните модели. Цитирай
lyu_records Отговорено Април 29, 2012 Автор Отговорено Април 29, 2012 Ясно значи всичко е ок защото са различни а не еднакви (за надписа имам предвид) сега остана да се чудя от къде да ги изпиша. Цитирай
Andrioman Отговорено Април 30, 2012 Отговорено Април 30, 2012 Мойте са EMG-81TW и EMG-89R купувани от щатите и са със златисто лого! Разликата от обикновените EMG-81 и EMG-89 е че се делят на сингли.Мисля че за това са със златист цвят. Цитирай
Kalmar Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 (Редактирано) Основно керамичните им са със сребърно лого, алнико адаптерите им са със златно, делящите се са с медно на цвят лого (не червено). Тоест 81 - сребърно, 85 - златно, 89 - (Copper) медно. Същото важи и за синглите - S - сребърно, SA - златно. Медно при синълите няма, понеже няма делящи се сингли. Или поне така бяха със старото лого. Сега гледам, че 89 вече също е със златно лого... Също и тези с металните капачки, които са само с релефно лого (ако не се лъжа). Редактирано Май 2, 2012 от Kalmar Цитирай
Recommended Posts