Hristev Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 Здравейте, търсих много но не можах да открия акорди на тази песен. http://www.youtube.com/watch?v=jiqCIpy5EPs Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен. Цитирай
Лими Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) А, опита ли да ги извадиш по слух? Подсказвам: - Am, C, D, Am. Нататък си ти сам! Успех! Редактирано Април 21, 2012 от Лими 1 Цитирай
Hristev Отговорено Април 21, 2012 Автор Отговорено Април 21, 2012 А, опита ли да ги извадиш по слух? Подсказвам: - Am, C, D, Am. Нататък си ти сам! Успех! Ще се постарая. Мерси за началото Цитирай
a_panov Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 А, опита ли да ги извадиш по слух? Подсказвам: - Am, C, D, Am. Нататък си ти сам! Успех! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Едно време се вадеха песните от касетката.. Въртиш назад, слушаш, пак въртиш... Доста трудоемка работа за пубертет псевдомузикант. Сега с уинампа е къде къде по-лесно. Загуби си малко време, ще тренираш слуха. Накрая като го извадиш сам е много яко. Повярвай ми! Цитирай
Recommended Posts