atanas_shishkov Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 (Редактирано) Айде ще видим кой ще е първия собственик на 7мак Suhr , че и Данчо си точи зъбите за един ... и после ще ги сборим с моя Musicman на Петручко http://www.music-man...petrucci-7.html Мюзик Мен-а е чудесен инструмент! Все пак тук има доста ценители на Сър китарите, така че е твърде вероятно да ни изпреварят с Данчо )) Например, колегите Kalmar и niki_jam, имат голям потенциал да бъдат първи притежатели на 7-струнен Сър - ще се радвам скоро някой съфорумник да се сдобие с такъв! Редактирано Май 28, 2012 от atanas_shishkov Цитирай
Kalmar Отговорено Май 28, 2012 Автор Отговорено Май 28, 2012 Явно Сър от скоро са стартирали 7-струнните модели - това е интерсна новина ) Синята ми е фаворит, още повече е с флойд, за разлика от 7-струнните Андерсъни! Някой ден може и да ми попадне в ръцете - пожелавам си го )) Чичко Андерсън също слага флойд на 7 струнните. http://forum.muzikant.org/topic/120668-tom-anderson-guitar-steve-vai-prototype/page__st__15 Тук бях боднал една. Първо смятам да добия 6-струнна, после ще мисля за 7... Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Явно Сър от скоро са стартирали 7-струнните модели - това е интерсна новина ) Синята ми е фаворит, още повече е с флойд, за разлика от 7-струнните Андерсъни! Някой ден може и да ми попадне в ръцете - пожелавам си го )) Чичко Андерсън също слага флойд на 7 струнните. http://forum.muzikan...pe/page__st__15 Тук бях боднал една. Първо смятам да добия 6-струнна, после ще мисля за 7... Ауууу, колко съм раздвоен вече.....сега я забелязах онази 7-струнна красавица на Андерсън!!! Явно тук дилемата, ще бъде разрешена чисто ценово! )) Цитирай
Kalmar Отговорено Май 28, 2012 Автор Отговорено Май 28, 2012 Мисля, че дилемата ще е голяма! )))))) Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Това е повече от сигурно, но и синия 7- струнен Сър така ми е легнал на сърцето, че не се трае ))) Цитирай
rockfire Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Аз съм фен на шарения 7мак с гриф "птичи явор" ....,но първо един 6так с флойд ,може и употребяван... 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Май 28, 2012 Автор Отговорено Май 28, 2012 (Редактирано) Това е повече от сигурно, но и синия 7- струнен Сър така ми е легнал на сърцето, че не се трае ))) Имах си хас! Тоя Roasted bird's eye maple... малииии и синя, мани другото! Моите спецификации мечта са: Standard Roasted Museum Grade Birds eye maple neck (вариант с фретборд от Pao Ferro) Ash body big quilt maple top 2 ML single coil pickups 1 DSH (или DSH+) humbucker Switch 5 positions, tone humbucker coil split Blower switch Sperzel tuners Gotoh Floyd rose 22 medium SS frets Neck finish "satin" Hardware: chrome (вариант с черен също) Color :Trans blue denim/slate Back: Trans blue Hard Case G&G Редактирано Май 28, 2012 от Kalmar 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Викни една такава и за мен!!! Аз съм фен на шарения 7мак с гриф "птичи явор" ....,но първо един 6так с флойд ,може и употребяван... Значи станахме двама фенове - точно този седмак ми е легнал вече на сърцето )) Иначе това, че се продава втора ръка хич не ме притеснява! Не знам само защо продават такава китара - аз трудно бих се разделил с такъв инструмент! Цитирай
Kalmar Отговорено Май 28, 2012 Автор Отговорено Май 28, 2012 Днес ровейки в е-bay попаднах на тази китара за продан... Suhr Custom от ерата на Джон Сър при Руди Пенса. Китарата е one off, демек само една произведена. Китарата е с гриф от едно парче Бразилски роузууд. Тяло от елша. Оригинално е била с EMG. Цитирай
niki_jem Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Аз отдавна се каня да поръчам един седмак, ала нещо са затрупани с работа във фабриката и се иска голямо чакане Цитирай
rockfire Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Ники, явно няма какво да се надяваме на седмаци втора употреба скоро.... -------------------------------- Колега Kalmar, това чудо ще е цифра сигурно ...,ако е една бройка ..Джон Сър ще си я купи и закачи на стената... Цитирай
Kalmar Отговорено Май 28, 2012 Автор Отговорено Май 28, 2012 ^ За момента около 10 месеца. ^^ Ами искат и само $2800 начална цена... Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 (Редактирано) ^ Ники, не знам какво стана с поръчката ти на Том Андерсън къстъм, но при тези лютиери определено нещата стават бавно, но за сметка на това - славно )) ^^ Много интересна китара, началната цена е доста ниска, впредвид уникалността на този инструмент! За сравнение - стандартни Сър-ове, от последните генрации, вървят по толкова! Редактирано Май 28, 2012 от atanas_shishkov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Или е първия, открил anti-GAS хапче... 1 Цитирай
Recommended Posts