stratocaster Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 глей ся, като пуснеш радиото не ти ли излиза даунлоуд менагер-а и да те пита дали искаш директно през уинамп или първо да свалиш плей.плс на компа и после да го вкараш в уинампа? трябва да я има тая хава......ако не....пробвай с файърфокс - при мене става Цитирай
Fenix Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Не, изобщо няма такива работи. Въобще нито го засича като даунлоуд, нито дава УРЛ, което само да пъхна във Винампа. Отваря ми едно прозорче и там ми го свири и това е. На прозорчето има 1/2 рекламки слайдер за звука, както и това какво свири в момента... Въобще... Цитирай
vlex Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Fenix, ский ся как става: Цъкваш тук! После цъкваш на жълтото бутонче плей след това ти се зарежда нов поп-ъп джам, който те пита какво да прави ти му казваш да свали play.pls после го слагаш в плейлистата в уинамп и готово Ае успех Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Мерси 4ове4е. Макар и месец по-късно някой се намери да отговори.... Ще пробвам утре, вдругиден 4е оттука дето съм няма да стане Цитирай
vlex Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Е стана ли? На мен от известно време ми пуска на него "Radio 361 нам кво си (някъв блещи нещо на английски ма не се вслушвам много какво точно)" Цитирай
dany Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Не става и при мен(с ие, опера и файърфокс). Затова вместо да ни давате акъл, ще ви помоля да го качите някъде pls файл-чето и проблема ще се реши. Цитирай
vlex Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Ей го файла, само дето в момента или няма оператор или нещо си е заминало радиото... Цитирай
Fenix Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 Vlex, мерси. Относно по-горното обяснение - не не ми дава да сваля плс файлчето от попъпа. От твоя файл свалих файлчето, само че чувам само 'please login with your 365 account to continue listenig', a aз не съм се регистрирал (дали това има нещо общо.... ) А радиото си баца. Цитирай
HyperionD Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 И при мен нещо не се получава. Пускам си плейлист-а и само някакъв LiveOperator ми плямпа глупости ... Цитирай
musicman Отговорено Март 20, 2007 Автор Отговорено Март 20, 2007 да, в началото има такова нещо. има някави реклами и после почва музиката. Цитирай
Тони96 Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 Ами успех тогава!!! При мене връзката си е просто чудесна!!! Цитирай
Recommended Posts