DYLGIQ Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Видео от 31.03 - Sanitarium Escape - варненския трибют на Металика. 3 Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 Мнооо яко! Що свирите от Ре, бе? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 2, 2012 Автор Отговорено Април 2, 2012 Щото с другата група свирим от Ла Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 (Редактирано) It makes sense now! Редактирано Април 2, 2012 от edgecrusher Цитирай
golfabitch Отговорено Април 5, 2012 Отговорено Април 5, 2012 (Редактирано) Не мен лично не ми харесва с wah. На For Whom The Bell Tolls китариста прави доста елементарна грешка на едно място. Редактирано Април 5, 2012 от golfabitch Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 6, 2012 Автор Отговорено Април 6, 2012 Да, благодаря за забележката, китаристът сбъркал, защото една руса фенка му бръкнала в гащите точно в тоя момент, та е разбираемо и няма да го уволняваме За уа-то не разбрах коментара - аз не бих се наел да критикувам вкуса и избора на Клиф Бъртън, дори да бях фен на Мейдън Цитирай
golfabitch Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 Клиф не свири с wah през цялото време а и неговия wah не е автоматичен и звучи много по-добре,но все пак това е кавър. Цитирай
aitapeapea Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 Тъкмо щях да си подам оставката , защото аз елементарни грешки не мога да си позволя да допускам, дори и на толкова сложни песни, и ти взе че се изложи. Къде видя и чу автоматично wah , и как съдиш за качество на звука по файл сниман с телефон? 1 Цитирай
golfabitch Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 (Редактирано) Представи си For Whom The Bell Tolls ми е позната до болка.Или аз съм глух или телефона записва звук с Wah ефект P.S.Все пак не ме приемайте на сериозно аз съм един прост басист който знае само Ми и Ла. Редактирано Април 6, 2012 от golfabitch Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 6, 2012 Автор Отговорено Април 6, 2012 За прост басист не си чак толкова глух Уа има, ама не е автоматично, нито от телефона, ами съвсем обикновено Морли, почти същото, като използваното от Клиф навремето. Даже се вижда като го настъпвам. Не разбирам къде е проблемът? Да не би да си мислиш, че Клиф го е свирил без Уа, защото не е така: Ако не те кефи нашето изпълнение - ми няма да ти изпратим персонална покана за следващия път Пеаце 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 29, 2015 Автор Отговорено Януари 29, 2015 Ха, ко стана УА! http://www.notreble.com/buzz/2015/01/29/morley-announces-cliff-burton-tribute-series-power-fuzz-wah-pedal/ Цитирай
Recommended Posts