Niilo Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 Ееее, сега слушам едно супер яко парче малко в стил Булет Фор Май Валънтайн, с чисти и харш вокали и някакви мелодет рифчета... върви под "Микс ъв ол евъбъл сонгс", как мога да разбера кое е парчето? Цитирай
musicman Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Разнообразих програмата. Явно всичко сам трябва да правя Цитирай
LOE Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 (Редактирано) Че ти ако чакаш на другите ама това 3к статик... не че нещо ама вече 2 песни техни една след друга, а песните им са по 6 минути едно и също,ама буквално едно и също... Редактирано Юни 20, 2006 от LOE Цитирай
musicman Отговорено Юни 20, 2006 Автор Отговорено Юни 20, 2006 Вече има няколко обособени блока - Рок , Джаз + Електроника и Метъл За целта съм включил доста "външни групи" тъкмо ще може да се сравните къде сте Цитирай
jFog Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 ъм...един тъп въпрос.. как бихме могли да разберем дали групата е Бг или чужда...нещо така в тага-а не можем л ида подскажем, със символ може да е. например..ъъъъъ # или @ или може ли? щото не всичко всички сме слушали.. все пак. Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 20, 2006 Отговорено Юни 20, 2006 (Редактирано) Мда... уместен въпрос :think: ... а защо не просто да си вкарваме по едно "BG" в тага (примерно веднага след името на албума или де да знам де). Па да се знае, че сме си от наше село! :green: Редактирано Юни 20, 2006 от icho7ryches Цитирай
LOE Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 (Редактирано) Разнообразих програмата. Явно всичко сам трябва да правя с тия монотонни електронни работи направо ме убиваш човек - 10 минути едно и също Дори не са наши авторски неща... изобщо ква е тая работа с толкова дълги песни... аз разбирам да е нещо в което има музика и свирене, пък то въртят 2 патърна сума време... Трябва да се въведе ограничение 5 мин на песен, освен ако не е бякой бесен прогресив... Дано повече хора да пратят музика... Редактирано Юни 21, 2006 от LOE Цитирай
Achiles Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 а имаме ли си вече програмен директор? я издайте кой е да знаем на кого да бутаме рушветите Цитирай
pantommind Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 освен ако не е бякой бесен прогресив... Цитирай
LOE Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Не целя да обиждам феновете на електронната музика, обаче ми се струва тъпо да направиш 10 минути песен в която да има 10 секунди музика Цитирай
Achiles Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Абе то и аз не я разбирам, особено след като чух един безумен електро кавър на Sweet Child Of Mine. Но пък съм сигурен, че тук има хора, които и се кефят и нека те да преценят дали е добра или не. Аз в неща, които не разбирам няма да се меся Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Не съм чул точно какво е пуснал мюзикмен в радиото - има наистина доста електроники дето са кофти, ама айде да не обиждаме всичката електронна музика само щото не сте и фенове, а? Щото и аз мога да се изкажа по същия начин за по-тежката музика при това и за не толкова дълги парчета Ама като са ни различни вкусовете, нема да има смисъл от това, нали? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Споко пичове скоро радио ще заприлича...ще има доста интересни неща и всички ще се кефят...само малко търпение Цитирай
musicman Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 Рушветите на мен пращайте За сега ми помага tupoto kopele, така че и на него пращайте. Той отговаря за музиката вече. ЛОЕ - виж в програмата кога е метъл блока и го слушай него. Няма угодия за всички. Това е положението. Ще пускаме от всичко по малко и така докато не се напълни радиото с наша музика. За таговете - неможе за сега. По-нататък може и да стане. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Значи взимайки предви вашите забележки....да пробваме така ДНЕС ОТ 11:00 до 12:30 ЩЕ БУХАМЕ САМО БГ ФОРУМНИ ПАРЧЕТА.....очаквайте и още Цитирай
Recommended Posts