musicman Публикувано Юни 16, 2006 Публикувано Юни 16, 2006 Акто начало ще направя една плейлиста и ще пусна всичко, което сте ми пратили накуп. След това предлагам да оформим стилови блокове, които да се пускат в определен час на деня. Дайте предложения какви да бъдат те. Например може да са Рок Метъл Алтернатив Джаз нека всеки който иска да пусне песни да види категориите и да каже дали се вмества в тях. Ако не - дайте предложения. Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Според мен твърдата музика трябва да се раздроби... смисъл дори да е лека жичка, яко жулене и смърт за струни, но наистина не е лошо да се пораздроби малко... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Няма да е лошо РОК да стане на : - Блус - Рок'н'рол - Хард Рок Цитирай
musicman Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 Аз предлагам всеки който иска да пусне песен да си каже в кой стил се вижда. Така най-лесно и бързо ще се уточнят стиловете. Цитирай
LOE Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Аз предлагам всеки който иска да пусне песен да си каже в кой стил се вижда. Така най-лесно и бързо ще се уточнят стиловете. Това в тая тема или в отделна...? И няма да е лошо ако липсват коментари "абеее тая простотия кой ще ти я пусне" - само предложения без излишен офтопик Цитирай
MDFk Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Липсва и секция друго - например ако CyberGene(всичките му творби) или Martist(визирам "Smooth R&B"), а също и една песен на El_NinYo с негови колеги която не е нито едно от изписаноте стилове, още CorvusCorax с неговите многогласови и синтезаторни творения? Мисля, че трябва да има Chillout разделение например...и да се сложи по назад. Мое мнение. Цитирай
musicman Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 В тази тема нека всички, които не намират стила си да предложат такъв. Цитирай
LOE Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Ами ако ще има подстилове по добре да има поне 3-4 вида метъл, защото от метъл до метъл разлика по голяма отколкото от чалга до рап видове метъл: heavy, progressive, industrial, trash, black, death, grindcore, hardcore,crossover, doom, gothic, hair, power, pop, nwoam, sludge, stoner... и още не знам си колко... Според мен да има 3 вида метъл - лек, който може да слушат и "простосмъртните" без да им настръхват косите, як - сериозна и здрава музика за фенове на метъла - и третата категория - труден за слушане - некомерсиален блек/дет и скандинавски истории където всеки свири за себе си за фанатизирани поклонници на сатаната Цитирай
musicman Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 Измислих го... като ми пращат пресни групите ще указват какъв стил свирят и така най-лесно ще стане. Цитирай
musicman Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 Колеги моля вии Стига с предложенията. До тук съм получил песни в следните столове. Алтернатив Електронна / Денс Рок Джаз Траш това е положението... стига с тея догатки и предположения. Като ми пратят определен стил - тогава го включвам ;-) Цитирай
LOE Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 Хах, ами аз чесно казано не бих се наел да определя стила който свиря тей като не е нищо конкретно - просто това което ми идва Къде се пращат тия работи? Ще вляза с някоя друга тресня Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 шефе, а поп музиката не се ли зачита? Цитирай
Recommended Posts