LOE Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 хаха току що ми хрума почти абсурдната идея по радиото да се пускат нешите творби Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 (Редактирано) много яко! а ако някой ден ви омръзне и искате за закриете радиото - ще пратя някое от моите парчета и моментално рейтинга ще падне на 0 Редактирано Юни 15, 2006 от stratocaster Цитирай
Vlad Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 (Редактирано) С какво мога да помогна? Най-добре е според мен при такъв проект да се направи нещо като брейнсторм-тема във форума, където всеки да даде своите идеи, за да са на едно място. И после да се оформи вече цялостното виждане за радиото. А като за начало - идеята на мюзикмен за "ЮРУШ" е най-добра! да има някаква база и нещо сигурно, върху което да се гради. Редактирано Юни 15, 2006 от Vlad Цитирай
Vlad Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Предлагам да има 1 час месечно за народна музика. Не е прекалено много, нали? Примерно всеки първи петък от месеца - следобед. А знам, че тук има хора, които биха дали и изпълнен от тях джаз... Може да се гласува някакъв вид класация и да има час на "едикояси" група да речем. Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Много добра идея с пожелание да не се превърне наистина в радио за китарни чекиджийства, семпли на новия Стратокастър с кубе изместено тоя път 5 сантиметра вдясно и т.н. Имаше една идея тук във форума да се пише и в какъв стил е даденото парче, което се пуска, само че така и не намери почва. Надявам се в радиото музиката да е тематична, а не да става мешаница, че сигурно няма да може да се търпи Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 3. Всяка mp3-ka да има тагове! Няма да ви ги пиша аз. Значи първо какви са тези тагове??? И второ къде да пращаме парчета??? Цитирай
Vlad Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Ако използваш уинамп - маркирай някоя песен и натисни алт+3 . Това, което излиза са "тагове"-те. Можеш да ги въвеждаш и при конвертирането на аудио запис в мп3. Представляват информация за автор, име на песен, жанр, година на издаване и т.н И най-важното - излиза инфо за горните в плейлиста на плейъра. Цитирай
jFog Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Идеята яка та скърца!!! Абе само да не преебем металите да слушат метъл по късни доби Би било гот да има тематични дни,седмици, месеци и тнтн Трябва радиото да се регне по всики търсачки Цитирай
don_pepinio Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Браво бе човек,страхотна идея,евала!!! Може и аз да кача някой "джангър" Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 И аз съм много за!!! Идеята е повече от похвална хаха току що ми хрума почти абсурдната идея по радиото да се пускат нешите творби wink.gif Ми то нали точно това е идеята...да бъде запълнен ефира с правена от всички нас музика...или аз нещо не съм разбрал Абе Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Ако има водещи може би няма да е лоша идеята "водещия"( в случая същий изяви желание) да интервюира интересни потребители от фортума. Така ще научим повече един за друг Цитирай
Recommended Posts