klavi6a Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Здравейте , търся човек в Бургас който да погледне едно пиано което искам да взема . моля пишете в темата ! Благодаря !
klavi6a Отговорено Март 10, 2012 Автор Отговорено Март 10, 2012 Взех пианото - невероятен звук ! Има нужда от акордиране , мисля си сам да пробвам ,като за оринтир мога да ползвам програма от компа имитираща пиано , все пак свиря на китара и винаги съм си я настровал по слух .. Но ми се ще човек който разбира да пипа - ако има някой който акордира пиано в Бургас , нека да пише за да видим дали ще се договорим .
miro2bg Отговорено Март 10, 2012 Отговорено Март 10, 2012 По-добре извикай акордьор, има си тънкости с които ако не си запознат, само ще батисаш пианото
dedo pop Отговорено Март 11, 2012 Отговорено Март 11, 2012 В Бургас има музикално училище. Отиваш там и търсиш акордьора. Ако сам се пробваш, това ще са последните минути на пианото.
pepito Отговорено Март 11, 2012 Отговорено Март 11, 2012 И аз съм съгласен с колегите, че е най-добре да извикаш акордьор.
klavi6a Отговорено Март 12, 2012 Автор Отговорено Март 12, 2012 много глупаво измислено - да чакам поста ми да се появи ,вече 3 ден ...
klavi6a Отговорено Март 15, 2012 Автор Отговорено Март 15, 2012 Хрумна ми , как да кача тежкото пиано в панелката , в която живея . идеята ми е да сваля лирите - предполагам те тежат най много / някой има ли предтсава колко тежат??/ четох че има резонантна метална пластина която се предполага че и тя доста ... т.е. искам да го разглобя и после отново да го сглобя , Интересно ми е дали някой го е правил този номер , неща да хващам някви мангали да го дигат по стълбите, че ще го съсипят !!
CyberGene Отговорено Март 15, 2012 Отговорено Март 15, 2012 Почти убеден съм, че подобно разглобяване и сглобяване ще го съсипе в пъти повече, отколкото ако просто ти го качат мангалите с малко повече надзор.
teddyn1 Отговорено Март 15, 2012 Отговорено Март 15, 2012 тази фирма май предлага и акордиране http://v-piano.org/
dedo pop Отговорено Март 15, 2012 Отговорено Март 15, 2012 (Редактирано) Олелееее, човек, купил си си пиано и искаш да го убиеш. За да свалиш лирата, трябва да махнеш струните, за да махнеш струните, трябва да разхлабиш или махнеш вирбелите. И до тук с инструмента. А явно искаш по трудния начин да научиш какво е напрежението върху лирата. (За да не търсиш ето инфо: 12-15 тона). Резонаторната дъска е дървена, а не метална, как ще я свалиш сам, не знам, едно нарушаване на целостта й и ще имаш звук от голяма китара. Не си помисляй да сваляш механика или клавиатура. Хващаш четирима приятели, купуваш или намираш ремъци и почвате бавничко да го качвате. Преди това, за да си спокоен, купи си едно руло опаковъчно фолио и го омотай, та дори да се чукне някъде, да не се нарани. (Гледам, продаваш го вече.) Редактирано Март 15, 2012 от dedo pop
klavi6a Отговорено Март 17, 2012 Автор Отговорено Март 17, 2012 утре ще идва автокран да го качим през балкона . Я кажете някоя програма , с която да наслагвам тон 2 записа ,примерно пиано и китара ?
klavi6a Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 търся да наема под наем за 30 мин. тоз ключ . който опъва струните(също ги разхлабва) като на следващия ден пак ще го ползвам . Някой бургазлия ако има ,да пише ,моля - ши вземе некой лев !
miro2bg Отговорено Март 31, 2012 Отговорено Март 31, 2012 Ако намериш ключ за натягане или разхлабване на струните, имаш ли представа какво да правиш с него? Нали не си представяш, че ще можеш да въртиш така както ключетата на китарата? Движенията за настройване на пиано или роял трябва да са много точни и много кратки, иначе вирбелите отиват на кино, а и не само те. Затова ти казахме, че това си е операция за добър акордьор. Но май няма да ни послушаш... Както искаш, изборът е твой
Recommended Posts