Evtim Djerekarov Публикувано Юни 12, 2006 Публикувано Юни 12, 2006 Последните два дни се занимавах да направя симулация на педалчето. Сега е почти завършена, и бих искал дадете мнение за звука и. Педалчето минава през SimulAnalog JCM900 ча чист канал. http://media.putfile.com/HiGainEQNeutral http://media.putfile.com/ModerateGainEQNeutral Цитирай
TONY Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 на това педалче не съм му фен то самото имитира маршалски саунд и се препоръчва ако имаш някакво комбо което няма маршал звук - да го хакнеш отпред и да изкараш подобен саунд(като ако например имаш пиви и те кефи, ама не ти дава маршал звук - ето някакво решение) пише си го черно на бяло в каталога на маршал той Докк каза - най прекият път към ламповия звук - с лампова апаратура! Ефто не си губи времето - вземи ми оправи ефекта!! дет съм ти го дал!!!! най лесния начин да изкараш МАршал звук е с Маршал! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2006 Автор Отговорено Юни 12, 2006 (Редактирано) Аз питам за качеството на симулацията, не за това дали те кефи ДраивМастъра, или за това как се постига маршалски звук. Редактирано Юни 12, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
TONY Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 опитах да отворя но нещо на мястот на аудиото имам х-че ама ти - си знаеш каква е идеята да симулираш симулация на маршал Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2006 Автор Отговорено Юни 12, 2006 (Редактирано) Идеята е, че педалчето ще се появи в новата версия на един софтуер за китара. Редактирано Юни 12, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Stone Free Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 И мене ме кефи, макар че не мога да дам много адекватно мнение защо точно... Дигитална ли е тая симулация? :wall: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2006 Автор Отговорено Юни 12, 2006 Да. Правих я със SynthEdit. Цитирай
Icarus Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Ъъъ не знам доколко ще ми е компетентно мнението, щото нямам Драйвмастър, но пък свиря с Шредмастър, който е от същата серия. Предполагам между двете педалчета има известна прилика. Само че между шредмастъра и твоята симулация има доста голяма разлика. Принципно в каталога на Маршал пише, че шреда разполага с повече гейн от драйвмастъра. Твоята симулация минава шреда. Звучи ми прекалено синтетично също, едно такова зумарско. Абе не чак зумарско, ама.. повече натам отколкото към педалчето. Дерзай.. Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 да добро е и се доближава до звука на моето камионче Цитирай
wessy Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 не знам какъв е оригинала на педалчето ама това звучи ужасно ... без да се обиждаш лично мнение Цитирай
VOSTOK Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 (Редактирано) Пхахаха, тъкмо се чудех само мен ли не ме кефи. Я дайте нещо бленди от оригиналдъ камиончето, да не се окаже, че просто си е такова по натюрел. Редактирано Юни 13, 2006 от VOSTOK Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 не знам какъв е оригинала на педалчетоама това звучи ужасно ... без да се обиждаш лично мнение зависи какъв стил искаш да свириш и колко геин...то си е такова това са му максималните възможности, не криви много и както гледам колегата доста добре се е справил с настроиките та да го докара до този звук. Цитирай
wessy Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 (Редактирано) аз не го кометирам от гледна точка на това което свиря за изсвирените неща гейна си му е ок ама ми напомня на стария ми Зуум 505, а това определено не е на добре а все пак може и симулацията да си е ок просто самото камионче да си звучи такова безлично ... не знам Редактирано Юни 13, 2006 от wessy Цитирай
Recommended Posts